7 Ocak 2010 Perşembe

hopman cup: hewitt'in durumu ciddi değil


İspanya durdurulamıyor. Hopman Cup'ta ABD ve Romanya'dan sonra ev sahibi Avustralya'yı da maç vermeden yendiler ve dokuz maçta sadece iki set verdiler. Bu neticelerle A Grubu'nu birinci sırada bitirip final oynamaya hak kazandılar.




Avustralya - İspanya erkekler mücadelesinde Lleyton Hewitt'in sakatlık belirtileri göstermesi tenisseverleri korkuttu. İlk setin sonunda tıbbi mola almış Avustralyalı. Maçın başında bir anda 4-0 geriye düşmesinin nedeni olan dört çift hatayı yapmasının sebebi de bu sakatlık olarak gösterilebilir. Bir anda sırtında bir ağrı duyduğunu belirtiyor Hewitt ancak maç ilerledikçe ve set sonunda aldığı tedavi ile daha iyi hissetmeye başlamış. Avustralya Açık'a kadar oynayabilecek duruma gelecek.

Victor Hanescu'nun sakatlığı sebebi ile Sorana'yı yalnız bıraktığı Romanya-ABD eşleşmesinde ise tahmin edebileceğiniz gibi tek maç oynandı ve Melanie Oudin, Sorana Cirstea'yı iki sette geçmeyi başararak gruptaki ilk ve tek galibiyetini kazandırdı Amerika'ya.



B Grubu'nda ise Almanya ile Kazakistan, Rusya ile de Britanya karşılaşacak. Britanya çok büyük olasılıkla grubu lider bitirip finalde İspanya ile karşılaşacak.

(Foto: Getty Images)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP