12 Şubat 2011 Cumartesi

(konu: djokovic) ljubicic: şüpheli, sampras: inanıyor

Ljubicic'e Djokovic'i sormuşlar. Federer ve Nadal'ı geçer mi diye. Cevabı şu olmuş (sanki deveye boynun niye eğri demişler ha):

"Avustralya'da Djokovic Federer'den iyi oynadı. Eğer bunu yıl içinde beş kere yapabilirse işte o zaman 1 numaraya oturabilir. Ama öbür türlü her zaman onların arkadında kalacak ve 1 numaraya ulaşmak için çabalayıp duracak. Ne kadar motive olduğu bir soru işareti, ne kadar bu şekilde devam edeceği zira Federer ve Nadal için motive olmak artık otomatik gelen bir şey"

Sampras ise Djokovic hakkında şunları söylemiş:

"Grand Slam kazanmak zordur. Bunu başarmak için özel olmanız gerekir. Djokovic bu özel adamlardan biri. Kortta müthiş hareket ediyor, savunmadan hücuma diğerlerinden daha iyi geçiyor Nadal ile birlikte.

"Avustralya'da farklı bir boyuttaydı. Duygusal bir oyuncu, eğer iyi ruh halindeyse ve taraftarlar da onu destekliyorsa yenilmesi çok zor. Çabuk dikkati dağılan, sağı solu belli olmayan biri olduğunu düşünüyorum ama dağılmadığı sürece Roger ve Rafa ile birliktedir.

"Avustralya'yı kazanarak başladı ve yılın geri kalanında da büyük tehdit olacak. Şimdi kendine daha çok güveniyor ve son iki slamde Federer'i yendi ve 1 numaraya ulaşabilir. Nadal'ın koruyacak çok puanı var, bu yüzden Roger'ı dışarıda tutamam ama Novak da artık orada ve Roger ve Murray'i set vermeden yenişi oldukça etkileyici."

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP