7 Şubat 2011 Pazartesi

beşinci haftanın şampiyonları



Kevin Anderson d. Somdev Devvarman 4-6/6-3/6-2

Güney Afrika'da bir ev sahibi raket şampiyonluğa ulaştı. Kariyerinin ikinci finalinde ilk zaferi bu Anderson'ın. "It's inevitable Mr. Anderson" Bu dandirik turnuvaya girip de şampiyon olmak kaçınılamaz. Sanki sırf "Bir Güney Afrikalı da şampiyon olsun yazıııık" diyerek kondurulmuş turnuva. Tabii Lopez ve Tipsarevic'in mallığına diyeceğim yok.

Ivan Dodig d. Michael Berrer 6-3/6-4

Yine bir başka ev sahibi. Yine bir ilk şampiyonluk. Avustralya Açık'ta Djokovic'ten set almayı başaran tek isim olan Hırvat Dodig, Zagreb'de kariyerinin ilk zaferini elde etti. Aferin sana Quasimodo.

Vay arkadaş biri 24 yaşında, diğeri 26 yaşında. Ergenliğe geç giren çocuklar gibi ilk şampiyonluklarını aldılar. Tüüüüü! Hem ev sahibi, hem ilk zafer kombosunu Robredo kırdı. CCC-Combo breaker!


Tommy Robredo d. Santiago Giraldo 6–2/2–6/7–6(5)

İspanyol raket kariyerinin 10. şampiyonluğunu kazandı. En son tam iki yıl önce bir ATP turnuvasında kupa kaldırmıştı Robredo. Şili'deki bu turnuvada yarı finalde yaşanan olay daha çok konuşuldu. Fabio Fognini ile finale çıkma mücadelesi veren Robredo, Fognini'nin basit hatalarında aşırı sevinç gösterileri yapınca İtalyan tenisçi buna tepki gösterdi. Sonra maç sonunda Robredo, Fabio'nun iki denemesine rağmen el sıkışmadı ve en sonunda dayanamayan İtalyan kötü şeyler söyledi. İtalyan siniri işte. İşin ilginci bu ikisi bu hafta Brezilya'daki turnuvada ilk turda eşleşti. Tesadüfleri severim demiş miydim.

Finalde kaybeden Giraldo ise turnuvayı kazansaymış, şehrin altın anahtarını verirlermiş herhalde.

(Foto: AP / Getty / Reuters)

1 yorum:

Spooky 7 Şubat 2011 02:48  

"al bu da boynuz."

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP