18 Aralık 2010 Cumartesi

jie zheng'in durumu şüpheli


Hatırlayacağınız gibi bu yılki Avustralya Açık kadınlar turnuvasında Uzakdoğu rüzgarı vardı. Jie Zheng ve Na Li yarı final oynadı. İkisi de kaybetti ama oraya kadar gelmeleri -hele ki seribaşı olmasına rağmen Na Li'nin yolu çok daha zordu, Caro'yu ve Venus'ü yenerek son dörde kalmıştı- büyük başarıydı.

Jie Zheng için kötü haber ver. Puanlarını koruma fırsatı bulamayabilir. Sol el bileğindeki ağrı nedeni ile Hobart'tan çekilmiş Çinli. Avustralya Açık'ı kaçırması da olası deniyor. Şu an 26. sırada. Turnuvaya katılamazsa 35-40 arası bir yerlere düşer.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP