18 Aralık 2010 Cumartesi

dokic-rogowska finali


Avustralya Açık'ta wild-card alabilmek için 16 kadın tenisçinin mücadele ettiği Avustralya play-off'unda Jelena Dokic finale kaldı. Erken final tabir edebileceğimiz karşılaşmada Alicia Molik'e set vermeden 6-3/6-1 kazandı.

Önceki gün Tammi Patterson karşısında üç setlik bir maçtan galip ayrılmıştı ve şu ana kadar kaybettiği tek set o. Dinlenmek için dünkü antrenmanını da iptal eden Dokic bugün ilk puandan itibaren agresif oynamış.

Bir de bu hafta yağmur vardı Avustralya'da. Rod Laver kullanılmadığı için (altı no'lu kort kullanılıyor) maçlar kesintiye uğradı birkaç kez.

Final bu gece Jelena Dokic ile Olivia Rogowska arasında.

Erkeklerde ise 2 numaralı seribaşı Marinko Matosevic (hani şu Batuhan Tomic'in iki yıl önce rakibiyken yarıda bıraktığı) finale çıktı. Yarı finalin diğer ayağında Matt Ebden ile Peter Luczak oynuyor ben bu satırları yazarken. Diyordum ki Luczak'ın finale çıktığı haberini arkadaşlarım kulaklıktan bildirdiler.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP