14 Aralık 2010 Salı

düsseldorf sponsor bulamadı


Bir zamanlar Alman tenisi vardı. Graf vardı, Becker vardı. Becker şimdi de var ama aynı mı? Bünyamin Beker bu. Haas bahtsızın önde gideniydi. Bir de ABD vatandaşı oldu. Lisicki de ilk 20 yapacakken sakatlandı.

Hâl böyle olunca Alman şirketler sponsor olmaktan kaçınıyor. 32 yıldır düzenlenen World Team Cup, 2011'de düzenlenemeyecek. ARAG'ın da sponsorluktan çekilmesi sonucu desteksiz kalan turnuva 32 yıl sonra ilk defa bu yılı boş geçecek.

Roland Garros'tan önce, ona hazırlık mahiyetinde düzenlenen turnuvada sekiz takım iki grupta yarışırdı. Hopman Cup'ın yatılı erkek versiyonu gibi düşün. Hoş yüksek profilli tenisçiler pek yüz vermiyorlardı. Bu yıl Juan Monacolu, Eduardo Schwanklı Arjantin'in şampiyon olduğunu düşündüğümüzde öyle. Yine de yazık. Bir şirket de çıkıp 3-5 neyse vermez mi koskoca Almanya'da.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP