14 Aralık 2010 Salı

tutmayın küçük enişteyi - sırbistan karıştı


Djokovic'in babası akbaba olabilir mi diye düşünüyorum iki gündür. Oğlunun önderliğindeki Sırbistan takımı Davis Kupası'nı kazandı. Şimdi federasyona giydiriyor. Srdjan -ki ben kendisine Sercan diyeceğim- Sırbistan Tenis Federasyonu'nun kazanılan zaferle hiçbir ilgisi olmadığını, hiç destek vermediklerini ve federasyonun yeniden yapılanmaya gitmesi gerektiğini söyledi.

Djokovicler çok güzel şeyler yaptılar Sırp tenisi için kimse bir şey diyemez. Babası cebinden ödeyip bir ATP Tour turnuvası getirtti ülkeye. Ama şimdi federasyona öyle bir sallamayı neden yapıyorsun Sercan? Amacın ne koçum. Tamam üzerinde oğlunun fotoğrafı olan tişörtler giydin sesimizi çıkartmadık da bu kadarı fazla. Bir de "Yok başkanın yerine geçmeye çalışmak gibi olmasın.." diyorsun.

Ben ona kızarken oradan Davis Cup takımı kaptanı Obradovic de çıkıp Sercan'a destek vermez mi! "Mistır Djokovic yönetimi daha becerikli insanların ele alması gerektiğini düşünüyor. Daha iyi fasilitelere ihtiyacımız var" demez mi!

Başkan Slobodan Zivojinovic'in ise görev süresi bu ay doluyor. Tekrar aday olup güzel şeyler yapmak istediğini söyledi. Bırakın Sercan aday olsun. Tutmayın küçük enişteyi. Lan bak şimdi aklıma geldi. Bunlar Obradovic ile anlaşmış olmasınlar. Baskı yapıp Obra'yı aday yapmasınlar. Olur olur. Baba Djokovic'i pek gözüm tutmuyor zaten.

Şaka bir yana, adama kızamıyorum. Djokovic'in, Troicki'nin, Tipsarevic'in nasıl şartlar altında bu günlere geldiği hakkında çok az şey biliyoruz. Türkiye'dekine benzer şartlar olabilir. Gerçekten federasyon kılını kıpırdatmamış olabilir (Ayda Uluç başkanlığındaki federasyon geçmiştekilere nazaran çok daha atak yalnız). Yoksa bu oyuncular ve kaptan, hepsi birden, başkanın değişmesi için bir manifestoya imza atmazlar. Sadece başkan da değil, "çaycıya kadar" derler ya, öyle bir değişim istiyorlar.

Blic bir anket düzenlemiş sitesinde. Kim olsun başgaan diye. Zivojinovic yüzde 58.4 ile önde. Sercan %14.2 oy almış. "Diğer" seçeneği de %27.2.

Medya değişik adaylar sunuyor. Spekülasyonlar gırla. En son Sırp Telekom'un genel müdürü Branko Radujko aday olarak gösterilmişti. O da ertesi gün çıkıp "Eheh iyice saçmaladınız gençler" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ben de merakla bekliyorum. Eğer herkes aday olabiliyorsa adaylığımı koyarım. Soyadımdan şüphelenmezler zaten. Akmeriç. Nayss..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP