16 Aralık 2010 Perşembe

batuhan tomic

"Merhaba ben Avustralya tenisinin Batuhan Karadeniz'i Bernard Tomic" dese bu adam zerre yadırgamam.

Wikipedia'ya girip bakarsanız kendisi hakkındaki garip olaylar silsilesini okuyabilirsiniz.

Aralık 2008'de Matosevic karşısında "Oynamıyorum" ben deyip kortu terk etmiş ve ITF tarafından bir ay ceza almıştı.

2009 sonbaharında Lleyton Hewitt'in beraber antrenman yapma isteğini "Hewitt yeterince iyi değil" diyerek çevirdiği gelen haberler arasında. Ardından JC Ferrero ile antrenman yapmak için teklif götürdüklerinde red almış, iki hafta sonra çıkıp "Ben domuz gribiydim ondan Hewitt olayını iptal ettik" demiş Tomic. O zaman Ferrero'ya neden teklif götütüyorsun?

Geçen yılki Avustralya Açık ikinci turunda Marin Cilic'e yenilince "Neden beni bu kadar geç saate koyuyorlar?" diyerek serzenmişti. Hatta babası Avustralya vatandaşlığından çıkıp Hırvatistan adına mücadele etmekle tehdit etmişti federasyonu.

Şimdiki olay da komedi. Biliyorsunuz Avustralya Açık 2011 için wild-card elemeleri var. Tomic'in de oynaması gerekiyordu ancak hastalık nedeni ile çekilmişti.

Şimdi Avustralya medyasında deniliyor ki, Tomic hasta numarası yapıyor. Bu sayede Tennis Australia'nın beleşten vereceği wild-card haklarından birine konacak ve kılını kıpırdatmadan Avustralya Açık'a girme hakkı kazanacak.

Salı günü Tomic'i antrenman yaparken görmüşler. E haliyle madem hastasın, ölümcül derecede yataklardasın ne bu halin derler adama. Diyeceğim odur ki Tomic'i bu yıl kendi evindeki Grand Slam'de göremeyebiliriz.

Marsel'i Amerika Açık'ta elemenin cezası olsun bu da.

3 yorum:

Beril 16 Aralık 2010 11:35  

ayy görmeyelim zaten hiç sevmedim bu çocuğu gerçekten de aynı batuhan karadeniz ikisine de bakarken aynı şekilde sinirimi bozuyorlar!! :)

onur 16 Aralık 2010 13:24  

Kırmızı ışıkta geçiyor mudur acaba bu da?

Beril 16 Aralık 2010 15:57  

geçiyodur! hatta yeni 18 olmuş ehliyeti de yoktur bunun !!!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP