26 Ekim 2010 Salı

marsel'in rakibi zemjla

Marsel, Viyana'da üç ön eleme maçında da üç Avusturyalı'yı yenip ana tabloya kaldı. İlk turdaki rakibi yine elemelerden gelen Grega Zemjla. Elemelerden gelebilecek diğer iki isme göre daha zor Sloven raket.

Dünya 127. şu anda. En iyi derecesi ise 111. basamak. 1986 doğumlu. Marsel'den bir yaş büyük yani. Bu yıl Roland Garros'ta ikinci turu gördü. Hem de has toprakçılardan Juan Monaco'yu mağlup ederek. Bugün Marsel'i yenerse şaşırmayalım, "Aaaa neden oldu" demeyelim. Ama Marsel'in yolu açık. Bildiğimiz gibi oynarsa çeyrek görür. Belki de ötesini. Maç maç gitmek lazım tabii. Önce bi Zemjla'yı geçelim.

Bu turnuva ayrıca Thomas Muster'in de 43 yaşında kortlara ayak basacağı turnuva olacak. İlk turda Ernests Gulbis ile eşleşmişti. Önüne gelene yenilen Gulbis, "Ben 'Ernests 43 yaşında amcaya yenildi' dedirtmem" diyerek turnuvadan "kişisel nedenlerle" çekildi. Onun yerine Marsel'in elemelerin üçüncü turunda yendiği Andreas Haider-Maurer ile oynayacak Muster.

Marsel'in maçı yarın B Kortu'nun üçüncü maçı. 18.30 gibi başlar.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP