24 Ekim 2010 Pazar

doha 2010 grupları

Ve kadınlarda sezonun sonuna geldik. Salı günü Doha'da en iyi sekiz, bilemedin 10 raket çarpışacak ve yılın en büyüğü belirlenecek. Kim bu sekiz isim hatırlayalım:

1. Caroline Wozniacki
2. Vera Zvonareva
3. Kim Clijsters
4. Francesca Schiavone
5. Samantha Stosur
6. Jelena Jankovic
7. Elena Dementieva
8. Victoria Azarenka

Serena Williams ve Venus Williams sakatlıkları nedeni ile katılamıyorlar. Çok üzüldüm ben buna, gecelerce ağladım.

Bugün Doha'da gruplar belirlendi. Bildiğiniz üzere (bilmiyorsanız da birazdan öğreneceksiniz) sezon sonu turnuvası dörderli iki grup halinde başlıyor. Katar'ın bayrak renkleri olan Kestane ve Beyaz, grupların adları. Grupta ilk iki sırayı alan tenisçiler yarı finale çıkıyor.

Gruplar aşağıda:
Beyaz grup Ölüm Grubu olmuş. Vera, Kim ve Victoria arasından biri dışarıda kalacak. Hangisi olacağını tahmin edemiyorum. Jelena ise eriyip gider burada.

Kestane Grup'ta ise Wozniacki rahat gibi. Schiavone ve Stosur'un sezon sonuna doğru hissedilen düşüşleri ve Dementieva'nın geçen hafta sakatlanarak Lüksemburg'dan çekilmesi onu rahatlatıyor. Buradan gelecek ikinci isim sakatlığı mühim değilse Elena olabilir. Grup maçları çok garip.

Bu arada WTA logosunu da değiştirdi. Sony Ericsson ile olan isim anlaşması bitince web siteleri de direkt wtatour.com diye açılıyor artık. Logo da çok sade olmuş. Alışabilirim.

Bu yıl son kez Doha'da gerçekleştirilecek WTA Tour Championship. Seneye nerede? Üç yıl boyunca nerede? İstanbul. Sinan Erdem Spor Salonu. Bak çarpıntım şimdiden başladı.

1 yorum:

Spooky 26 Ekim 2010 01:23  

hani o anlaşma uzamıştı?

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP