29 Ekim 2010 Cuma

doha 2010: yarı finalistler belli

Çok ilginç son güne bırakmadılar. Yarı finale çıkan dört isim belli oldu bugün.

Kestane rengi gruptan Sam Stosur lider, Caro ikinci çıkıyor.
Beyaz gruptan ise Kim ve Vera çıkacak, hangi sırayı alacaklarını yarın oynayacakları karşılaşma belirleyecek. Kazanan beyaz grubu lider bitirecek ve Caro Wozniacki ile eşleşecek, kaybeden ise Stosur ile.

Bugünkü iş temposu nedeni ile maçlara çok az bakabildim. Kim nasıl oynadı, neler oldu pek birşey anlatamayacağım o yüzden.

İzleyebildiğim kadarıyla Schiavone-Wozniacki maçında dehşet puanlar oldu. Seyir zevki yüksekti. Wozniacki Stosur'a karşı oyundan düşmüştü. Bu sefer ilk seti kaybetmesine rağmen babasının da telkinleri ile maça tutundu. Ve çok farklı bir şekilde kazandı ikinci ve üçüncü setleri.

Bu galibiyet onun bu yılı 1. sırada bitirmeyi garantilemesi anlamına geliyor.

Azarenka ile Clijsters arasındaki karşılaşmanın ilk setini izleyemedim. İkinci setin sonun yetiştim. 5-3 öndeydi Vika. Servis kırdırdı. 5-5 oldu. Sonra servis kırarak tekrar öne geçti. Set için servis atarken inanılmaz bir dirençle karşılaştı. Kim Clijsters işi iki sette bitirmek için çabalarken, Belaruslu bu sefer tıkanmadı ve kazandı seti. Ancak son sette Kim esti gürledi. 5-0'dan sonra Vika'nın maçı çevirmesi imkansızdı.

Günün ilk maçında Dementieva'nın beni ters köşeye yatırmasına içerledim. İki sette Schiavone kazanır demiştim. Caro karşısında kortta bile olup olmadığından emin olamadığım kadın bugün son setin son oyunları sekerek oynamasına rağmen kazandı maçı. Fransa Açık'ta sakatlanıp ikinci sete başlayamamıştı. Bir anlamda rövanşı aldı. E ne oldu? Neticede ikisi de elendi.

(Foto: AP/Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP