10 Ekim 2010 Pazar

britanya'nın sömürgesiydim ondan oynuyorum

Pislikler, yılanlar, yılansı fareler, hamamböcekleri ve Gregor Samsalar arasında yapılan Commonwealth Oyunları'nda (İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları) teniste tek kadınlarda madalyalar sahiplerini buldu.

Şimdi bu Kamınvelt çok garip gerçekten. Lesotho'dan, Kiribati'den falan tenisçi olduğunu görüyorsunuz. İlk turda süpürülüyorlar zati. Hani ilk tur sonuçlarına bakın 6-0 ve 6-1 dışında neredeyse set skoru yok. Alın vallahi kendi gözlerinizle görün.

Hal böyle olunca tenisçiler arasında uçurum oluyor. Yarı finale kadar sadece tek üç setlik maç var. Ama yarı finallerle birlikte oynanan dört maç da üç setlik. Çekişme olmuş. Güzel olmuş.

Altın madalya Rus asıllı Avustralyalı Anastasia Rodionova'ya gitti. Finalde Sania Mirza'yı 6-3/2-6/7-6(3) ile geçmiş. Son seti tie-break'e giden maç gözümde heyecanlı maçtır arkadaş. Üçüncülük maında da iki Avustralyalı karşılaştı. Yahu zaten Commonwealth başladığından beri yüzmede ezdiler bütün ülkeleri. Teniste de dört yarı finalistten üçü, üç madalyadan ikisi onlara gitti. Sally Peers, Olivia Rogowska'yı üç sette geçerek bronzu astı boynuna. Sally'nin ismi yabancı gelmeyecektir. Amerika Açık'ta idolü Kim Clijsters ile oynayan minik yavrucak kendisi.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP