12 Ekim 2010 Salı

video: sahne ışıkları... henin için...



James LaRosa'nın Twitter'ından gördüm. Juju'nun sesini zaten biliyorduk da ayağını burkacak diye diken üzerinde izledim videoyu.

4 yorum:

Çid. 12 Ekim 2010 20:17  

Aşkım, bidenem, canım, JuJu'm! İyi ki dansçı değilsin, şükürler olsun ki teniscisin! Uyfff! Su verin,su...

onur 13 Ekim 2010 01:47  

Senin takip edebileceğimiz bir Twitter olsun, bir blog olsun, herhangi bir şeyin yok mu pattez? Şuraya yazdığın commentleri oraya yazsan da ben de okuyup gülsem. Daha önce demiştim sana blog aç diye ama dinletmedim.

Çid. 13 Ekim 2010 10:29  

valla, baktım... Evde baktım... Gerekeni yapamadım... Tabii yaa, beyin bidava ama hamallık yapıyorum işte:) Teniste ilgilendiğim bir kaç sporcu dışında yorum yapmıyorum, daha da doğrusu pek ilgilenip yorum yapacak kadar bilgiye sahip olmuyorum, olamıyorum. Dar alanda kısa paslar benimkisi. Yonca Evcimik'in "tweetine bandım" diye şarkı yaptığı bir dönemde de hesap sahibi olmak... Goldberg'in Serena'nın gücüne gitmesinde... ne bileyim, öyle işte :)

onur 13 Ekim 2010 15:07  

Böyle olunca kızıyorum ben. Gulbis'e kızıyorum mesela, çok rahat ilk 10 oyuncusu olabilecekken sallamıyo adam. İstemiyor. Safin de böyleydi zamanında. Yapabilecekken yapmamayı tercih etmek. Peki öyle olsun (Şener Şen'e saygılar). Zenci kardeşlerime de buradan sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum. Yov!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP