11 Ekim 2010 Pazartesi

marselli şanghay başladı

Şanghay'da sezonun sondan bir önceki Masters turnuvası bu hafta oynanıyor. Marsel dünya 59 numarasını yenerek elemelerden geldi ve ilk turda Thomaz Bellucci ile eşleşti. Sezona iyi başlamıştı Brezilyalı, özellikle toprak zeminde benim "iyi tenisçi olacak" kategorimdeki oyunculardan biridir. Fakat torpak bitti, Bellucci yok oldu. Sert zeminde kötü sonuçları var son dönemde. Marsel savsak oynamazsa ilk turu geçer. İkinci turda Michael Llodra ile David Ferrer maçının galibi ile oynayacak.

Ferrer normalde pazar günü Pekin'de Djokovic'e karşı final oynayacaktı ama yağmur nedeniyle pazartesiye kaldı. En geç Çarşamba günü ilk tur maçını oynaması gerektiğinden, o yorgunlukla kaybedebilir. Hele ki karşısında Llodra gibi bir çakal varsa. Kimbilir belki turnuvadan da çekilir. Geçen yıl ikinci turda elenmişti burada. Yani Ferrer gelirse Marsel avantajlı olur fiziksel olarak. Llodra gelirse de şansı var. Bakalım artık maç maç gidelim. Hele bi Bellucci'yi geçsin de.

Federer tabii ki Djokovic'in tarafında. Bu çocukta bu kura şanssızlığı olduktan sonra her şey olur. İlk turu bye geçen Federer'e ikinci turda John Isner gelebilir. Tehlikeli yakınlaşmalar bunlar. İsviçreli'nin oalsı çeyrek final rakibi Söderling. Marsel de Federer'in çeyreğinde.

Nadal da zor kura çekti. İkinci turdaki rakibini Simon-Wawrinka müsabakası belirleyecek. Son şampiyon Davydenko ve Verdasco da İspanyol'un çeyreğindeler.

Djokovic ikinci turda Ljubicic'İ alacak karşısına Hırvat raket ilk turda saçmalamazsa. Onun çeyreğinde ise Gulbis, Gasquet, Monfils, Roddick, Berdych... Bildiğin bahtsız bu adam.

Şanghay Masters Ana Tablo


Pazartesi'nin Programı (TSİ için 5 çıkarın):
STADIUM start 2:00 pm
[12] J Tsonga (FRA) vs F Lopez (ESP)
[WC] T Yang (TPE) vs [13] J Melzer (AUT)

Not Before 6:00 PM
[9] F Verdasco (ESP) vs T de Bakker (NED)

Not Before 8:00 PM
G Simon (FRA) vs S Wawrinka (SUI)

GRANDSTAND start 2:00 pm
E Schwank (ARG) vs G Garcia-Lopez (ESP)

Not Before 3:00 PM
[Q] J Chardy (FRA) vs M Baghdatis (CYP)
J Monaco (ARG) vs [Q] F Serra (FRA)

Not Before 6:00 PM
[Q] M Zverev (GER) vs S Stakhovsky (UKR)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP