14 Ekim 2010 Perşembe

linz: pembe, esmere yakışıyor

Bugün Linz'de ikizler karşılaştı. Doğuştan pişti olan iki kız. İkisi de esmer, ikisi de çok güzel... İkisi de pembeler içinde. Ana Ivanovic ile Sorana Cirstea'nın mücadelesinde (aslında mücadele demek ne kadar doğru olur bilmiyorum zira Ana parçaladı) Ana ikinci tura çıktı. 11 dakika süren set mi olur lan! Öte yandan Sorana'ya geçen gün bir baktım 97. sırada. İlk yüzden çıkmasına üç kalmış. Bu kız ilk 30'a girdiydi yahu. Bu haftaki mağlubiyet onu ilk 100'ün dışına atabilir. Öyle olursa cidden üzülürüm. Sen Grand Slam çeyrek finali görmüş kızsın Sorana. Toparla kendini biraz. Sen de mi golfçü buldun naptın.


Yani şu turnuvada Ana dışında şöyle heyecanla takip edeceğim kimse yok. Groth vardı ilk turda Keothavong'a elendi. Cibulkova vardı Daniilidou'ya elendi. Evet bizim komşuya. Eleni en son ne zaman tekler maçı kazanmış merak ettim, şimdi şu postu yazarken girip bakıyorum hemen... Aha da vallahi bu yılki ilk. Devam ediyorum... Evet, buldum. Mart 2008, Indian Wells. İlk turu bye geçmiş, bu işte bir yanlışlık var. Ha yok, Indian Wells bir garip turnuva. İlk 32 seribaşı ilk turu bye geçer. Eleni de 25 numaralı seribaşıymış o zamanlar. Hey gidi. İkinci turda Klara Zakopalova'yı üç sette yenmiş. Bir sonraki turda Şarapova iki sette evine göndermiş onu. Hoş, gitmemiştir o çiftlerde oynamaya devam etmiştir. Yok çiftlerde de ikinci turda elenmiş. Neyse diyeceğim o ki Cibulkova "Şeym on yu" yani "Utan" diyor yazar burada. Bir WTA Tour turnuvasındaki en son ana tablo galibiyetini 2,5 yıl önce alan bir tenisçiye yenildin. Krajan akıllı olsun!

Andrea Petkovic var bir de işte izlenesi. Daha da bir şey yok.

Osaka'da da Japonlar basmış her yeri. Her yerde bir kırmızı nokta. Orada da Kirilenko kalçasından sakatlanarak ikinci tur maçını yarıda bıraktı. 1 numaralı seribaşı Stosur var. Üçüncü turda Kimiko Teyze onu da haklarsa şaşırmam. İlk turda 16 yaşındaki Laura Robson'ı yendi. Bir de genç olacaksınız!

(Foto: Gepa, from Official Website)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP