16 Ocak 2010 Cumartesi

tenis haberi yapma demiyorum hobi olarak yine yap



Ajans'tan haber kopyalanıyor. Noktasına, virgülüne dokunulmadan siteye konuluyor. Altına imza çakılıyor. Ama Gilles Simon'un ön elemeden gelmediği bilinmiyor. Adamın ilk 20'de olduğu bilinmiyor. Haber, kontrol edilmeden siteye konuluyor ve sadece Anadolu Ajansı yazmak yerine NTVSpor imzası da atılıyor. Doğal olarak da ajansın yaptığı hatayı sen yapmış oluyorsun NTVSpor.  Bu işi bilmiyorsun NTVSpor. Düzelmek için de çaba sarf etmiyorsun. Artık seni ve hatalarını takip etmeyi bırakıyorum zira belki de hala en güvendiğim spor (futbol) sitesi olarak düzeleceğini ummuyorum bundan sonra. Kendine iyi bak öptüm bye..

6 yorum:

Spooky 16 Ocak 2010 13:50  

"lucky loser" konusunda sabah tartıştığımız hataya da düşmüşler. Gilles Simon'u bilmeyen açıp ön eleme oynayanların sıralamasına da bakmaz tabii.

anbasaran 18 Ocak 2010 23:27  

Anlayamanlar için açıklayalım: Marsel Anatabloya, yani Wimbledon'a kalma başarısı göstermiş, Ntvspor ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Ercan Taner

Russell 19 Ocak 2010 10:53  

http://www.ntvmsnbc.com/id/25045927/

yanlışınız var. gilles simon değil "gill simmons".

onur 19 Ocak 2010 11:55  

hahahahhahaha.. abi screen-shot falan al :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP