13 Ocak 2010 Çarşamba

avustralya açık : marsel çok hızlı


Avustralya Açık 2010 erkekler ön elemeleri kuraları dün çekildi. Mücadele de gece başladı. Marsel ilk turda Peter Polansky'i 6-1/6-2 ile geçmeyi başardı. Marsel ilk seti 6-1 aldıktan sonra ikinci sete servis kırdırarak başladı. 2-0 geriye düştükten sonra da bir daha oyun vermedi.




İkinci turdaki rakip Britanyalı Alex Bogdanovic. Britanya'nın Wimbledon'da wildcard vere vere bi hal olduğu ama kendisinin bu wildcardları heba etmesi neticesinde 8 sene sonunda yeter be deyip wildcard vermeyi bıraktığı bir tenisçi.

Marsel onu da yenerse üstteki 4 isimden gelecek olanı yenmesi ana tabloda görmemizi sağlayacak.

2 yorum:

nuage 13 Ocak 2010 10:59  

Askeriyenin internet kafesinden yazdığım şu yorumun Marsel'e nasip olması sevindirici. Go Marsel go!
Allez Şarapova! Unutmayalım lütfen. :)

Russell 13 Ocak 2010 16:53  

bogdanovic'e 2009'da da wild-card verdiler, düzelteyim. berdych'e kaybetti yine ilk turda. 2010'da da verirler.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP