17 Ocak 2010 Pazar

video: hit for haiti


Bölüm 1


Bölüm 2


Bölüm 3


Bölüm 4


Bölüm 5

6 yorum:

Spooky 17 Ocak 2010 13:54  

serena bile bi an sempatik geldi. o kadar eğlenceli..

Ezgi 17 Ocak 2010 16:16  

Çok eğlenceli olmuş gerçekten. Bazı diyaloglar fazlasıyla güldürdü beni.:)

Stresli bir turnuva öncesi oyuncuların bu duyarlılıkları çok hoş, ciddi de para toplanmış sanırım. Federer'i böyle bir fikri ortaya attığı için, Clijsters ve Rafa'yı da ilk gün maçları olmasına rağmen organizasyonun sonuna kadar kaldıkları için ayrıca tebrik ediyorum.

ozdemirmusta 17 Ocak 2010 20:18  

süper la! seyrettim hepsini. paylaşım için teşekkürler, emeğe saygı teraziye tıktık :)

leyla 17 Ocak 2010 21:57  

Hepsi cok iyidi,ama yine de Djokovic baska:)bazi tenisciler de para ayirmis,Sharapova,Bagdatis de var aralarinda.Clijsters'la Hewitt'i birlikde gormek de varmis,kabul etmeleri hos olmus.Avusturalya acik erkekler icin tenis tarihinin en guzel!!!:) maclarindan biriyle basliyor artik.Her kese iyi seyirler.

kirpi 18 Ocak 2010 00:54  

Jim Courier'a mikrofon ne kadar yakisiyor hayret. Gecen yilki roportajlarda da yillarin sunucusu gibiydi, ses tonu falan..

kirpi 18 Ocak 2010 00:57  

Bir de Nadal'in blogundan bu gece ile ilgili bir bolum.. Yazmadan gecemedim, cok hos..:)

"Believe me also that I didn't understand all the words and jokes ... you know ... my English is not that good, so I have to say I struggled a lot of the times to understand.

Like when Roger was tossing the racquet and Jim asked me: `Rafa up or down?` and I understood Rafa up and down and started jumping! :-)"

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP