20 Ocak 2010 Çarşamba

taraftar manzaraları



 

 

Bir Şilili'ye kort dışına kadar "eşlik" ediyorlar.

(Foto: Reuters / Getty / AP)

9 yorum:

tuğba 20 Ocak 2010 18:50  

Sorena ve Flavia elenmiş. Geçmiş olsun.

tennischick 20 Ocak 2010 22:44  

forgive my ifnorance; pls. remind me what country's flag this is. thanks.

onur 20 Ocak 2010 23:36  

first one is turkish and the second one is chile. from the match between marsel ilhan and fernando gonzalez.

tennischick 21 Ocak 2010 13:43  

i don't know marsel ilhan; is he a Turkish player? this is good to have players from all over the world.

(correction: "ignorance". i don't know what "ifnorance" is. lol

onur 21 Ocak 2010 13:51  

yes i got it :)

Marsel was born in Uzbekistan but came here (Turkey) when he was a teenager. He is competing for Turkey and is the first tennis player from Turkey who played a Grand Slam main draw. US Open 2009, he played John Isner in the second round and lost straight sets. Not so talented but a pioneer for us so he will be an inspiration :)

K. A. 21 Ocak 2010 15:08  

Tenisle ilgili olmayan insanlar son günlerde Avustralya Açık'ta bağıran Türk taraftarlara laf ediyor. Marsel'in lokomotif olabileciğini düşünmüyorlar. Sadece "tenis maçında da bağırılır mı canım" demek için yorumlar gördüm internet sitelerinde. (buradan bahsetmiyorum) Marsel'in ana tabloda gördüğü 2.turlar ve göreceği ana tablolar en azından tenisin gelişmesini sağlar ülkede demek yerine nelerle uğraşıyorlar. Marcos Baghdatis ile eşleşse; ama tüm basın ilgilenmediği kadar tenisle ilgilenir, her zaman yaptıkları hataları hiç düşünmezler olayı nerelere taşırlar düşünmek bile istemiyorum. Kadınlar tenisi için de geçerli söylediklerim esasen. İpek Şenoğlu hakkında ne kadar haber görüyoruz? Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay gibi isimler destekleniyor mu? İsimlerini sorsak bilmezler. 2011'de yapılmaya başlanacak SE Championships ile ilgili bir haber var mı? Yok. Basın kamuoyunu bilgilendirsin ki son durumu bilinsin. Aksaklıklar varsa baskı kurulabilsin, halledilsin. Yok ama biz sadece bol kepçeden atalım.

*Serzenişimi takip ettiğim tüm tenis bloglarında yapıyorum. Bloglardaki yorumlara değil atıp tutanlaradır lafım.

onur 21 Ocak 2010 15:10  

Yarınki gazete için tam da bunun hakkında bir şeyler yazıyordum. Aynı şeyleri düşünüyoruz, temelde aynı şeyleri yazmışsın yazdıklarımla. :)

zop 21 Ocak 2010 16:37  

http://www.ntvmsnbc.com/id/25047294/

ntv haber yapmis bu konuyu. hobi olarak yaptiklari icin de epey malzeme var. eglenceden calmamak icin soylemiyim neler neler :)

tennischick 22 Ocak 2010 03:10  

then i actually saw him play in New York. not the whole match but i saw a bit of it. he is talented but he needs to develop a weapon. but as you say, good inspiration! thanks.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP