2 Ekim 2009 Cuma

tie-breaker değil heart-breaker


kalbimi kırdı bugünkü maç.. ilk setin sonunda gulbis'in kazanacağından o kadar emindim ki.. harika servis atıyordu.. atmaya da devam etti aslında ama anlamadığım bir şekilde olmadı.. nedenini bulamadım.. iki taraf da güzel servis attı ama.. dan dun.. aceler havada uçuştu bi ara.. son set tie-breakinin başında servis kırınca ernests dedim tamam oluyor, ilk 10'a karşı bir galibiyet geliyor.. ama olmadı.. tsonga çok iyi oynadı son tie-break'i.. bu oyunu ilk 10 dışındaki tenisçilere karşı neden oynamıyor bu oğlan yahu..

marat safin de elemelerden gelen marco chiudinelli'ye iki set sonucu yenilince tayland'daki bu turnuva benim için bitmiştir.. çeyrek final eşleşmeleri:

jw tsonga - m chiudinelli
v troicki - j isner
j melzer - a beck
e korolev - g simon

malezya'da ilk 6 seribaşı sağlıklı şekilde çeyrek finale çıktılar..

n davydenko - g monfils
r söderling - t berdych
m yozuhny - f gonzalez
r gasquet - f verdasco

tokyo'da yarı finalistler belli.. seribaşı kıyımından kurtulanlar agniezska radwanska, na li ve jelena jankovic.. maria sharapova zaten gönüllerin seribaşısı..

m sharapova - a radwanska
na li - j jankovic

1 yorum:

Spooky 2 Ekim 2009 09:57  

tipsarevic'le ilgili postun linkini gulbis'e mail attım. bundan sonra kazanır merak etmeyin...

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP