1 Ekim 2009 Perşembe

safina ve sivilceleri beijing'de



gülümsemeye falan çalışıyor ama kız ne sıkıntı yapmış be.. sivilceler pörtlemiş yüzünde.. üzülüyorum, bir kaç tavsiyede bulunacağım, sergen gibi konuşacağım:

ingilizlerin bi lafı var: "get laid"
boşverin ingilizleri, saldıray abi'nin lafı var: "bi sevişsen bir şeyin kalmaz"
abinden feyz al kadın! abisi demişken marat'a güzel bir veda partisi düzenleyecekmiş china open organizatörleri..

3 yorum:

nuage 1 Ekim 2009 13:13  

Safina'ya çok acımasızca davranıldığını düşünüyorum. Bu kadar da olmaz ama. Düşmanım olsa bu kadar üzerine gitmem. Yazık ya! Hep o çıban başı Serena Williams azmanı yüzünden. Dur ya dur! Clijsters, Henin ve Şarapova ağzına ağzına vuracaklar raketleri önümüzdeki sene. Görür o çirkef.

Safina'ya döneyim... Gerçekten ayıp. Bu kadar üzerine gidilmez bir insanın. Geçen gün bir gazetede "Gelmiş geçmiş en kötü 1 numara kim?" anketi yapılıyordu ve Safina'yı da ele almışlardı. Orada yapılan eleştirilerde görüldü ki; en kötü 1 numara Jelena Jankovic'miş. Haydi bakalım... Safina 1 numara olduğunda 3 GS finali oynamış. JJ yalnızca 1 tane oynamış. Buyrun bakalım...

Spooky 1 Ekim 2009 14:38  

Safina'nın bocalamasında üzerindeki "dandik 1 numara" ve "önce bi grand slam kazansın" baskılarının etkisi mutlaka vardır.

Ancak bu konuşmalar başlamadan önce de finallerde kortta adeta yok oluyordu. Zaten bazı sorunları vardı, tenis dünyası da üstüne yeni sorunlar/baskılar ekledi.

ben hala safina'nın yenildiği ya da grand slamlerde safina'dan ilerisini gören çoğu raketten daha iyi ve farklı olduğunu düşünüyorum.

safina hakkında defalarca yanıldım ama hala iddialıyım.

yapacak bir şey kalmazsa onur'un önerisini denesin bir de..

karaktersiz 2 Ekim 2009 17:40  

Abisi demi$ken ben de bi$i yazayim. Abisi olmasa buralara kadar gelemezdi ayrica yetenekleri cok rerorero. :)
Bana neden itici geldigini bilemiyorum ama fizigiyle felan alakasi yok.
Burada "sevi$se" metaforu, "grand slam" oluyor sanirim. Yani bi grand slam kazansa bi$eyi kalmaz :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP