29 Eylül 2009 Salı

marsel tam gaz

marsel ilhan tayland'da ilk turu geçmeyi başardı.. dünya sıralamasının 40 numarası alman benjamin becker'i üç sette geçti bizim oğlan..

dün yazdığım gibi marsel'in servis yüzdesi maçın kaderini çizdi.. 68-70'lik bir ilk servis yüzdesi ve az çift hata marsel'in kazanmasına yeterdi.. ilk servislerinin yüzde 70'i içeriyediydi ve sadece 1 çift hata yaptı..

daha ilk oyunda oldukça zorlanmasına rağmen 2 ace ile oyuna tutunmayı başaran marsel bir sonraki servis oyununda servis kırdırdı ve bu dezavantajı set sonuna kadar gideremedi.. ilk seti yüzde 61 ilk servis yüzdesi ile 6-4 kaybetti..

ikinci sette servis oyununu yükseltti (yüzde 80) ve seti tie-break'e taşıdı.. son sette ise iki kere servis kırmayı başararak 6-3 aldı son seti ve ikinci tura yükseldi..

ikinci turdaki rakip avusturyalı jurgen melzer.. iyi servis atmasının yanında en iyi oyununu oynamalı avusturyalı'yı geçmek istiyorsa.. hazır marsel'in çeyrek finaldeki olası rakibi sam querrey kendini doğramışken ve yerine lucky loser donald young gelmişken marsel'in ikinci tur maçını kazanıp yarı finale göz dikmesi lazım..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP