28 Eylül 2009 Pazartesi

paradorn da döndü

eski dünya 9 numarası taylandlı paradorn srichaphan 2007 yılında geçirdiği sakatlıktan sonra ilk kez bir turnuvada boy gösteriyor.. kendi evinde düzenlenen tayland açık'ta çiftlerde vatandaşı udomchoke ile mücadele edecek 30 yaşındaki tenisçi.. oynadığı zamanlarda kalburüstü bir tenisçi görünümündeydi paradorn.. grand slamlerde hiç finalleri göremese de üçünde son 16'ya kaldı.. 2002 yılında wimbledon'da andre agassi karşısında bir galibiyeti mevcut.. şimdi gelelim başka bir boyuta..

paradorn 2007 yılında evlendi.. tayland'da natalie glebova ile dünya evine girdi.. natalie glebova kim?: 2005 kainat güzeli.. paradorn ise pek kainat güzeli sayılmaz.. para, şike, işte paradorn işte demek istiyorum.. biraz sonra göreceğiniz fotoğraflar kalıcı hasara yol açabilir..

bu adam her sabah kalktığında bu güzelliği görüyor.. hayat işte.. hımpfs..

4 yorum:

Spooky 28 Eylül 2009 20:48  

cia veya birleşmiş milletler'in buna da birşey yapması lazım.

nuage 28 Eylül 2009 23:58  

Bu ne ya? Allah'ım sabır ver...

Unknown 30 Eylül 2009 20:15  

:) ay olaylara getirdiğiniz yorumlara bayılıyorum :)

bu kadın bence o kadar da güzel değil :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP