5 Eylül 2009 Cumartesi

sloane stephens'ın büyük ikilemi


sloane stephens 1993 doğumlu amerikalı bir tenis oyuncusu.. bu sene gençler kategorisinde roland garros'ta yarı final, wimbledon'da ise çeyrek final oynayıp elenmişti.. amerika açık'a da 4 numaralı seribaşı olarak katılıyor.. fakat....

stephens babasını 13 yaşına kadar çok az tanıyordu.. babası john stephens nfl'de oynamış eski bir futbolcu.. 3 sene önce bir telefon görüşmesi başlayan diyalogları ile biraz daha tanıma fırsatı bulmuş babasını.. babasıyla 2 ya da 3 kere canlı olarak görüştüğünü hatırladığını söylüyor sloane.. en son telefon görüşmelerinin üzerinden 2 hafta geçmeden babasının trafik kazasında öldüğü haberini aldı genç oyuncu.. ve şimdi büyük bir ikilemde kaldı:

gençler kategorisi maçları pazar günü başlıyor ve babasının cenaze töreni salı günü olacak.. louisiana'daki cenaze törenine giderse bu seneki başarılı çıkışını kendi seyircisi önünde devam ettiremeyecek 16 yaşındaki amerikalı..

94'te annesi ile babası boşanan sloane'in annesi sybil smith, kızının babası hakkında daha çok şey öğrenmek için internette araştırma yaparken babasının daha önce bilmediği bir yönünü öğrendiğini söylüyor.. john stephens 1994'te cinsel taciz suçlamasından yargılanmış ve suçlu bulunmuş.. sybil smith bunu kızına söyleyemediğini çünkü babasının iyi yönünü hatırlamasını, yaptıkları ile gurur duymasını istediğini söylüyor..

genç tenisçi şimdi hayatının en önemli kararını vermek için bekliyor.. belki de kariyerinin ilk şampiyonluğunu kazanacağı bir turnuvayı bırakıp doğru dürüst tanımadığı babasının cenazesine gidecek mi?

(kaynak: nytimes)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP