3 Eylül 2009 Perşembe

4 ve 5'e elveda!

kadınlarda turnuvanın 4 numaralı seribaşı elena dementieva ile 5 numaralı seribaşı jelena jankovic aynı gün turnuvaya veda ettiler..

genç amerikalı melanie oudin ilk seti kaybetse de yılmadı ve dementieva'yı turnuva dışına itti.. dementieva yine bir grand slam kaznamayacak..

shvedova karşısında çok direnmeye çalıştı jankovic ama başarılı olamadı.. ipek şenoğlu'nun çiftler partneri böylece 5 numaralı seribaşıyı yeniyor..

6 yorum:

Spooky 4 Eylül 2009 00:17  

14ü de yollamıştık :)
"Aslında kadın tenisi bitti" diye ağlasak mı, "ne olacağı belli olmuyor işte wta bu!" mu desek, rekabet filan diyerek avunsak mı bilemiyorum...

Spooky 4 Eylül 2009 00:26  

Bu arada eskinin iflah olmaz Safina'cısı olsam da eğer Safina Kvitova'yı geçerse, diğer eşleşmeden de Wickmayer gelirse Safina'nın takılabileceğini düşünüyorum.

aliye 4 Eylül 2009 00:44  

jankovic neyse ama dementieva'ya çok üzüldüm doğrusu. yine kıramadı grand slam'in bacağını

nuage 4 Eylül 2009 02:28  

Tüm yollar Şarapova için açılıyor işte. Spooky sen de yani!? (: Şarapova iki ABD'li oyuncuyu üst üste yenerse kesinlikle şampiyon olur derim ben (Seyirci faktörü).
Bu arada, Yanina Wickmayer kolay lokma değildir. Safina bu oyunuyla onu geçemeyebilir.

Unknown 4 Eylül 2009 16:35  

bende dementieva'ya üzüldüm.dementieva ve jeca bence kariyerlerini grand slamsiz noktalayacaklar.safina bu oyunuyla çıkıp "beğenin ya da beğenmeyin bir numarayım" nasıl diyor anlamıyorum.bir de laf ettiği kişi serena.inanılır gibi değil.
sharapova içinse bence oudin o kadar da kolay bir rakip değil.sonuçta dementieva'yı yenen bir tenisçi oudin.sharapova onu geçerse de zorlanır bence.ama turnuvayı kazanmasını beklemiyorum açıkçası ben masha'dan.
yanina wickmayer içinse benim yorumum:tehlikeli bir tenis oyuncusu.sara errani ile eşleşti bence onu kolay geçer.
serena alttan geliyor.mj martinez sanchez ile eşleşti.o çok kolay bir rakip değil.file önünde iyi işler yapan birisi.zorlansa da geçer bence serena onu.
bayan tenisi git gide kötüleşiyor.en azından şimdiki bayan tenisi.ileride ise parlak görüyorum ben bayan tenisini.çünkü cirstea,lisicki,kleybanova,de brito,oudin,martic,wozniacki ve azarenka geliyor arkadan.hepsi birbirinden yetenekli.
uzun oldu,yorumlarım böyle :)

zop 4 Eylül 2009 16:54  

jankovic tam mac oncesi cok yakin oldugu babaannesinin olum haberini almis, morali yerlerdeymis. oyununa etki etmistir kesin. shvedova da ne sempatikmis arkadas. oyununu da ayri begendim, kortun her yerinden oynayabiliyo. kadin teniscilerin 90%'i geri cizgiden inleyerek topa en sert kim vurucak oyunu oynarken, izleyebilicek 1-2 kadin tenisci olmasi hic yoktan iyidir.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP