3 Aralık 2010 Cuma

nadal ve moya - dev ekranda pes


Nadal ile Moya'nın PES muhabbeti zaten biliniyor (Allahtan Murray kadar manyakça bir bağımlılıkları yok). Yanılmıyorsam Moya'nın emekliliği için düzenlenen bir programda ikisi çıkıp dev ekranda, seyirciler karşısında oynamışlar. Linki tweetleyen Gülşan'a teşekkürler.

Embed tuşu bulamadım. Fotoğrafa tıklayın o gideceği yeri bilir.

2 yorum:

gülşan 3 Aralık 2010 18:38  

bir şey değil de ne konuştuklarını anlayan varsa beri gelsin. mallorquin diliymiş mallorcaca gibi bir şey oluyor bu da herhalde.

Beril 5 Aralık 2010 00:20  

mallorquin katalanca aslında şiveleri biraz farklı bildiğim kadarıyla, en başta da katalanca konuşuyolar oraları hiç anlamadım ama sonra gelen komedyen ispanyolca konuşuyor

noellerini kutladı size hediyem var falan dedi anlattı neler olduğunu çantada ama bunu anlamak için ispanyolca bilmeye gerek yoktu heralde :)
geri kalanlara da yetmedi ispanyolcam malesef ilk seviyede bu kadar öğretiyolar :))

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP