1 Aralık 2010 Çarşamba

lisicki boş durmuyor, çalışıyor

Sağlıklı bir Sabine Lisicki forehandiyle yetişkin bir angusu devirebilir. Servisiyle bir treni durdurabilir. Bu kızın talihsizliği de yüreğimi dağlar. Arka arkaya gelen sakatlıklar. Hele ki Amerika Açık 2009'da yere yığılıp kalması falan. Değer verdiğim tenisçilerden ve o da belli bir kariyer "high" yakaladıktan sonra düştü. Vaidisova gibi, Cirstea gibi, Ana gibi, Cibulkova gibi, del Potro gibi...

Sakatlıkları atlatan Alaman Kızı geçen gün Bollettieri'nin akademisinde Melanie Oudin ile birlikte çalışmış. Eğer ki sakatlık belası yakasını bırakmışsa ve önümüzdeki sezon sağlıklı bir yıl geçirecekse çok iyi yerlere gelecek yıl sonunda.

Bunlar da bonus:

Jarka İstanbul'a da getir şu kızı, tanışalım.

Ancic'im ne hale gelmiş ya. Üzülüyorum.

Apart-man

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP