29 Kasım 2010 Pazartesi

foto: ceza


Dünyadaki bütün Federerseverlerin sevdiği bir insan. Bundan sonra Federer ne zaman bir kupa kazansa blogu Mirka fotoları ile donatacağım. Hayrını görün!

8 yorum:

K. A. 29 Kasım 2010 10:37  

Hiç bir sporcu ile bir sorunum yoktur, Federer'in egoist olduğunu hep söylerim. Sadece büyük bir şampiyon; ama büyük bir sporcu demem kendisine. Bunu yapma ama Mirka hem ATP hem WTA de en çok rahatsız olduğum insan. Babasını koysan daha iyi Federer'in, içimizden biri o.

Beril 29 Kasım 2010 14:15  

hehe güzel ceza da kadının en güzel resmini koymuşsun olmamış :)

aliye 30 Kasım 2010 13:13  

bu daha çok kendi kendine ceza vermek olmuş sanki :)

barlas 20 Ocak 2011 13:16  

buradaki alt metin su mu: "mirka cok cirkin, fotografina bakmak bile insana azap veriyor"?

eger buysa cok yakisiksiz

onur 20 Ocak 2011 13:35  

Hayır burada alt metin yok. Burada bir fact var o da Federer hayranı hiç kimsenin Mirka'yı sevmemesi. Mirka gençken bence çirkin değilmiş zaten. Çirkinlikle-suratsızlık arasında da büyük fark var. Dünyanın en güzel kadını olsa bu suratsız tavrıyla çekilmez. Çirkinlik kötü bir şey değildir zira insanın elinde değildir. Suratsızlık ise bir davranış (attitude, tam türkçesini bulamadım) olduğundan insanın elindedir ve kötü bir şeydir. Tıpkı Federer'i kibri nedeniyle sevmediğim gibi, Mirka'yı da suratsızlığı nedeni ile sevmeyebilirim.

barlas 21 Ocak 2011 14:31  

çok öznel yorumlar ama sitenin manifestosunda bastan uyarmissin zaten, ıster sever, ister doverim, ister kayirir, ister ayiririm diye, o nedenle uzatmam anlamsiz olur.
yine de fiziksel ozellikler uzerinden (kabul edelim, "suratsiz" cok zorlama bir aciklama), ustelik de "tefrika" seklinde bir espri kampanyasi en hafif tabiriyle ergen işi. -tanimadan- seni ve blogunu cok seven biri olarak buna gerek var mi diye dusunmeni saglamis olmam, ecnebiler nasil der, sana bir parca "food for thought" vermis olmam yeterli benim icin

onur 21 Ocak 2011 14:44  

Tekrar ediyorum Mirka'yı sevmeyen, onu güzel bulmayan ben değilim (sadece suratsız olduğunu düşünüyorum ayrıca suratsız sıfatı nasıl zorlama onu anlamadım. gülmeyen ve kasıntı duran herkese suratsız denir, nesi zorlama bunun?). Onu çirkin bulankar Federer hayranları. Ben Federer hayranı değilim. Zaten bu benim için de bir ceza olsaydı koymazdım. Biraz da esprili bir şekilde Federercileri rahatsız etmek ama daha da önemlisi bunu yaparken güldürebilmek amacım. Sanmıyorum ki Federersever insanlar fotoyu görünce sinir krizine giriyorlar, monitörü tokatlıyorlar. Önce bir "Iyyy" deyip sonra gülümsüyorlardır. Gülümsemek evet , Mirka'nın uzak olduğu kavramlardan biri.

Ha ergen işidir değildir. O da senin görüşün. Sonuçta bu blogun espri anlayışı belli. Yerine göre sert ve acımasız da olabiliyor. Yerine göre sulu da. Ben bu anlayışımdan ve değişkenlikten memnunum.

Spooky 21 Ocak 2011 23:52  

beatles hayranlarının, john lennon fanatiklerinin çoğu yoko ono'yu sevmez.

sadece beatles'ın dağılmasından sorumlu tuttukları için değil. lennon'ı (iyi ya da kötü) farklı birisi yaptığı için.

ilk cümlede bahsi geçen insanlar yoko ono fotoğrafı gördüklerinde suratları genellikle buruşur.

bu durumda, yoko ono asyalı, surat buruşturanlar da ırkçı mı diyeceğiz? diyemeyiz.

çirkin, güzel olma meselesi değil. kimisine antipatik gelir, kimisi lennon bununla mı evlendi diye kıskanır... cezadır ama yoko ono çirkin diye değil.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP