1 Aralık 2010 Çarşamba

masha fed cup takımında


Sharapova'nın gelecek yıl Rusya Fed Cup takımında yer alacağı bugün Şamil amca tarafından açıklandı. Takımda Masha'nın yanında Kuznetsova, Safina ve Pavluçenkova olacak. Peki 100 kişiye sorduk 1 mantıklı cevap arıyoruz. Neden bir Vera Zvonareva bir Maria Kirilenko olmaz da Safina olur?

Maria, 2008 Şubat ayında İsrail'e karşı oynamıştı. Rusya'yı tek temsil edişi budur Masha'nın. 2004 ve 2008 Olimpiyat Oyunları'nda yoktu. 2012'de 25 yaşında olacak. Ve sanırım her şeyden çok istiyor orada mücadele etmeyi.

Ancak Sharapova'ya yakın bir isim onun Fransa'ya karşı oynama ihtimalinin yüksek olduğunu herhangi bir kesinlik bulunmadığını belirtmiş. Koskoca Rusya Tenis Federasyonu Başkanı yalan mı söyleyecek ulan diyor, umutlarımızı yeşil tutuyoruz.

1 yorum:

ezgi e. 1 Aralık 2010 16:02  

Rusya'da kadro geniş ama hoca kullanmasını bilmiyor! Hakikaten Safina çok gereksiz olmuş, Kimiko'ya yenilip durmak dışında bir şey yaptığını hatırlamıyorum uzun zamandır. Federasyon başkan yardımcısı abisinden mi torpilli acaba?

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP