16 Eylül 2010 Perşembe

foto: işte sezon sonunun 1 numarası

Real Madrid dün akşam yeni transferi Ra... İşte 2010 yılını 1 numarada bitirmeyi garantileyen Rafael Nadal. Dün akşam Real Madrid ile Ajax arasında oynanan maçtan önce sahaya iniyor. Milyon dolarlık transfer edasıyla, şık takım elbisesi ile Santiago Bernabeu çimlerinde Madridlileri selamlerken en ufak bir kasıntı izine rastlamıyorsunuz. Adam her şeyiyle çok doğal, çok içten. Vamos Rafa! O da Real Madridli, o da benden.

(Foto: Getty / Reuters)

3 yorum:

kirpi 16 Eylül 2010 22:53  

Madem konu acildi, Nadal'in nasil Real Madrid'li oldugunu anlatayim. Iyi dinleyin, bir kere anlatacagim.

Nadal'in babasi Rafa kucukken ona bir gun Real Madrid formasi giyidirmis amcasi Miguel Angel Nadal'i kizdirmak icin. Ama Rafa formayi cok sevdiginden ciddi ciddi Real Madrid'li olmus, kas yapilacakken goz cikmis. Miguel Angel de esekmis afedersiniz, koskoca Barcelona'da oyna, bir tanecik yegenine forma alma..Ayip..

Nadal'a da bir bedenine gore takim elbise dikemediler. Bir de saat artik kort disinda da sag bilekte. Ya iyiden iyiye solak oldu, ya da yeni bir ugur yapti.

arda2 17 Eylül 2010 23:34  

güzel hikaye;)
benim için de forma her zaman real madrid,belediyenin dizdiği o geometrik taşlardan oluşan mahallelerde her golden sonra Raul gibi öptük yüzük parmağımızı ama futbolu kapitalizmle bu kadar yakın ilişkiye sokan Madird gözümden düştü tabi(bu kadar futbol yeter).
Nadal için tonlarca şey söyleyebilirim ama kısa tutmak en iyisi.Tarihin gördüğü en muhteşem sporculardan biri

Çid. 21 Eylül 2010 17:31  

Bastığın çimler olayım Rafa! gibi gayriciddi yalakça bi yorum yapmayacağım tabiki. Sadece demek istediğim... Seni verene gurban oluruuuuum gurbaaaaan:)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP