30 Ağustos 2009 Pazar

marsel'e büyük rochus

marsel'in amerika açık ilk tur maçındaki rakibi belçikalı christophe rochus olacak. rochus 78 doğumlu ve en iyi amerika açık derecesi 2001'deki 2.turu.. nispeten kolay kura.. en iyi derecesi 38. sıra, şu an sıralamada 72. basamakta belçikalı.. marsel'den 20 sanitm daha kısa.. bunun bir de bir boy küçüğü var olivier.. o da 1.68.. bazen kalıtımsal faktörler üzüyor insanları..

marsel ilk turu geçerse ikinci turdaki rakibi hanescu - isner galibi olacak.. onu geçmesi imkansız.. buraya kadar gelmesi bile yeter zaten şimdilik.. küçük adımlarla ilerleniyor bu yolda..

2 yorum:

Game & Set & Match 30 Ağustos 2009 04:57  

zahmet olacak ama sizden ufak bir ricam var. blogdan okuduğum kadarıyla eurosport ekibinden tanıdıklarınız var ve emre yazıcıol da bunlardan biri. bahsi geçti diye hatırlıyorum burada çünkü. onun bloğunu da takip ediyorum ben ve baktım son yazısında, pazartesi 18.00'da açılışı ben yapıyorum demiş. eurosport'un sitesinde yayın tsi 21.00'da başlayacak görünüyor. kafam karıştı biraz, ona göre eve gelişimi vs. ayarlayacağım da. eğer kendisine sorma imkanınız veya siz biliyorsanız diye şey ettim... teşekkürler şimdiden.

onur 30 Ağustos 2009 05:26  

selam.. ne zahmeti canım ne demek.. emre yazıcıolla konuştum az önce.. eurosport 2'nin yayını tsi 18:00'da başlıyor pazartesi.. eurosport'unki 21:00.. emre yazıcıol eurosport 2^deki yayın ile başlyor yani 18:00'da.. planınızı ona göre yapın :) iyi seyirler..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP