1 Kasım 2008 Cumartesi

gilles simon yarış dışı

jo-wilfried tsonga paris masters çeyrek finalinde andy roddick'i geriden gelip de yenerek james blake ile yarı final oynama ve şangay umutlarını sürdürme şansı elde etti.. son post üzerinden 8 saat geçti ve şu anki durum şu şekilde:

nikolay davydenko - david nalbandian
jo-wilfried tsonga - james blake

6. andy roddick .................... 394 (garantiledi, elendi)
7. juan martin del potro ....... 369 (elendi)
8. gilles simon ....................... 356 (elendi)
9. james blake ....................... 355 (bugün kazanırsa +25 puan)
10. david ferrer .................... 339 (elendi)
11. jo-wilfried tsonga ........... 335 (bugün kazanırsa +25 puan)
12. david nalbandian ............ 320 (bugün kazanırsa +25 puan)

ya tsonga ya da blake finale çıkacağına göre biri 25 puan alacak ve gilles simon'u geçecek.. eğer ki blake finale çıkar, nalbandian da geçen sene olduğu gibi turnuvayı kazanırsa juan martin del potro da şangay'da mücadele edemeyecek..

bu arada federer'in çekilmesinden sonra davydenko'ya ilk seti 6-1 kaybeden nadal da sakatlığı nedeniyle maçtan çekildi ve yine bir nadal-federer finali izleyemedik.. gösterip de vermiyorlar resmen..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP