29 Ekim 2008 Çarşamba

safin tatile

marat safin sene başlarında neredeyse ilk 100'den düşecekken wimbledon'da yükselişe geçmiş ve hatta djokovic'i yenerek acaba eski günlerine mi dönüyor dedirtmişti.. o hafta oynadığı yarı final ona 35-40 sıra yükselme sağlamıştı.. ama malesef bunun üzerine koyamadı.. 2005 avustralya açık'tan beri herhangi bir turnuvada şampiyonluğu bulunamaması zaten agresfliği ile tanınan oyuncunun her maça daha da stresli çıkmasına neden oluyordu.. paris'te kendisi gibi büyük düşüş yaşayan juan monaco ile oynadığı ilk tur maçının ilk setini 6-0 kaybedince bardak taştı.. tenise ara vereceğini açıkladı marat.. zaten yaşı 28.. bu bir anlamda yarı emeklilik gibi bir anlama geliyor olabilir..


konuyla alakasız olarak coretennis.net diye bir site var.. çok faydalı istatistikler barındırıyor içinde.. editörleri de çok sevimli ve kibarmış bugün gördüm.. sık kullanılanlardaki yerini sağlamlaştırdı..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP