29 Ekim 2008 Çarşamba

vera bagel yapmayı seviyor


2004'ten bu yana esamesi okunmuyordu zvonareva'nın ama bu seneki performansıyla o 3 senenin acısını çıkarttı.. yabancılar 6-0 biten sete "love set" derler ya da bir diğer tabirle şeklinden dolayı "bagel".. vera, bayanlarda 2008 yılında en çok 6-0lık set kazanan oyuncu oldu.. benim de olimpiyatlarda dikkatimi çekmişti.. kesin vera en çok bagel yapan oyuncudur demiştim.. doğruymuş.. 16 seti sıfıra karşı alırken sadece 1 seti sıfıra karşı kaybetti vera bu sene..

kazandıkları:
ocak 08 - auckland - sacha jones
ocak 08 - hobart - olga puchkova
şubat 08 - doha - anastasia rodionova, sybille bammer
mart 08 - indian wells - galina voskoboeva, casey dellaqua
nisan 08 - miami - ai sugiyama
nisan 08 - charleston - virginia ruano pascual
ağust 08 - pekin (olimp) - li na, yan zi
eylül 08 - guangzhou - karin knapp, peng shuai
eylül 08 - pekin - anabel medina garriguez
ekim 08 - stuttgart - marion bartoli
ekim 08 - moskova - daniela hantuchova
ekim 08 - linz - nuria llagostera vives, marion bartoli
(saydığınızda 17 çıkıyor ama sanırım olimpiyatlardaki üçüncülük maçı sayılmıyor.)

yediği tek bagel ise maria sharapova'nın elinden.. şubat 2008'de doha'da.. bu kategoride zvonareva'nın en yakın takipçisi 12 sıfıra karşı set ile caroline wozniacki.. en çok bagel yiyen ise 7 sıfıra karşı set ile sybille bammer..

ilginçtir vera zvonareva, dinara safina'dan sonra bu sene en çok tie-break oynayan tenisçi.. 19 kere tie-break oynamış ve bunların 11'ini kaybetmiş.. safina ise 21 tie-breakle başı çekiyor..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP