31 Ekim 2008 Cuma

federer yaptığın olmadı şimdi

federer paris masters'tan çekildiğini açıkladı reuters'in haberine göre.. bugün james blake ile çeyrek final maçı yapacaktı.. blake direkt yarı finale çıktı ve 20 puanı indirdi cebe.. şimdi gilles simon ile arasındaki puan farkı yalnızca 1.. yarı finalde andy roddick ile jo-wilfried tsonga maçının galibi ile oynayacak.. finale çıkarsa o gidiyor simon'un yerine.. hayır simon fanı falan da değilim, tsonga ya da nalbandian gitse razıyım ama blake giderse üzülürüm..

az önce biten maçta nalbandian, andy murray'i 2 setle geçerek yarı finale çıktı.. iki yarı finalist belli yani.. bugünkü 2 maçtan sonra puan durumu şöyle:

6. andy roddick .................... 394 (garantiledi, devam ediyor)
7. juan martin del potro ....... 369 (elendi)
8. gilles simon ....................... 356 (elendi)
9. james blake ....................... 355 (devam ediyor, yarı f.)
10. david ferrer .................... 339 (elendi)
11. david nalbandian ............ 320 (devam ediyor, yarı f.)
12. jo-wilfried tsonga ........... 315 (bugün kazanrısa +20 puan)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP