27 Ekim 2008 Pazartesi

doha'ya son bilet kesildi

atp tour'da durum böyleyken wta tour'da her şey belli artık.. son bileti kapan da tahmin edebilecğeiniz gibi linz'de finale çıkan vera zvonareva oldu.. radwanska yarı finalde ivanovic karşısında ayağına gelen fırsatı tepince hayalleri suya düştü..

ana ivanovic roland garros'tan bu yana çıktığı ilk finalinde şampiyonluğu da kazanmayı başararak sezon sonu turnuvası öncesi biraz da olsa moralini düzeltme ve kendine olan güvenini tazeleme fırsatı buldu.. ki yendiği rakipler de basit oyuncular değil.. formunun zirvesindeki bir pennetta, sezon sonu turnuvasına katılabilmek için saldırgan oynayan radwanska ve son 4-5 aydır rakiplerini eze eze yenen bir zvonareva.. ben hala ondan umudumu kesmiş değilim.. kendisine kolpa 1 numara falan diyenler vardı o 1 numaradayken.. oyunundaki ilerlemeyi gördüm geçen hafta.. artık file önüne daha çok geliyor ve kortu daha çok kaplıyor.. williams biraderler gibi sadece baseline oynamamak için kendini geliştirmeyi, oyununu değiştirmeyi düşünmesi bile olumlu bir haber benim için..

geçen hafta wta tour'da lüksemburg'da da bir turnuva vardı ve orada mutlu sona ulaşan elena dementieva oldu.. finalde caroline wozniacki'yi üç sette geçmeyi başaran rus, bu seneki üçüncü şampiyonluğuna ulaştı ve wozniacki'nin 4. şampiyonluğuna ulaşmasına da engel oldu.. na li ve sorana cirstea da yarı finalde elenen isimlerdi..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP