14 Ağustos 2008 Perşembe

olimpik yarı finaller

bugün yine yağmur damgasını vurdu pekin'e.. bayanlar'da son çeyrek final maçı oynanamadı..

obaaaaaaa diyerek başlıyoruz..

roger federer elendi! hem de daha önce hiç kaybetmediği bir isme, james blake'e, set bile alamadan elendi.. dün 2004 atina olimpiyatları'nda kaybettiği tomas berdych'i geçmişti federer.. büyük bir sevinç yaşamıştı.. bugün o sevinç kursağında kalmıştır.. ben bile şu halimle çıksam james blake'e yenilsem üzülürüm lan.. adam atp sıralamasına göre amerika'nın en iyi tenis oyuncusu şu anda ama cidden yenilsem kendisine "tüh be!" derim.. o derece yeteneksiz geliyor bana.. federer sıradan oyunculara yenilmeye de başladı.. sonu hiç iyi gözükmüyor bu gidişin..

günün bilmece maçında gülen taraf şilili fernando gonzalez oldu.. turnuvanın 12 numaralı seribaşı gonzalez, fransız paul-henri mathieu'yu 6-4 lük iki setle geçti ve james blake'in rakibi oldu.. 2004'ün şampiyonu da bir şililiydi.. belli mi olur!

tablonun alt tarafından ise çeyrek finallerin tek 3 sete giden maçı vardı bugün.. ilk seti kaybettiği maçta novak djokovic, fransız gael monfils'i 3 sette geçmeyi başararak yarı finale çıkan taraf oldu..

rafael nadal ise kek rakibi avusturyalı jurgen melzer karşısında ilk seti 6-0 aldı.. ikinci sette "ayıp olmasın adam çeyrek finale kadar gelmiş bari bi iki oyun vereyim" dedi ve 6-4le yarı finale çıktı.. şaka bi yana yarı final iki hafta öncesinin rövanşı hatta queens club'ın rövanşı.. rövanşın rövanşı.. revenge! queens club'ta, bir çim kort turnuvasının finalinde, rafael nadal yenmişti djokovic'i.. cincinnati masters'ta ise djokovic ilk seti 6-1 aldığı maçta nadal'ı sürklase etmişti diyebilirim.. şimdi olimpiyat yarı finali.. yarın tsi 11.. çok zevkli olacak..

tek bayanlar ise beni tamamiyle ters köşeye yatırdı.. bahis oynasam çok kötü patlardı.. varsın patlasın tek celsede iki williams biraderden de kurtulduk ya o bana yeter.. önce elena dementieva çıktı sahneye.. ilk seti kaybetmesine rağmen yılmadı.. son sette 5-0 öne geçti sonra 3 oyun vererek yüreğimi ağzıma getirdi ama sonuçta kazandı..

sonra ev sahibesi li na çıktı.. venüs williams'ı eledi.. 7-5lik iki setle.. seyircisinin desteği ile çin'in en başarılı tenis sonuçlarından birine doğru gidiyor.. vera zvonareva da 3 setle de olsa sybille bammer'i geçti ve elena dementieva'nın rakibi oldu..

son maç vaktin geç olması nedeniyle oynanamadı.. sabah tsi 5 gibi oynanacaktır yanılmıyorsam.. en zevkli maç halbuse.. dinara safina ile jelena jankovic arasında.. safina çıkarsa yarı finalde 3 rus olacak.. 2 madalya garanti..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP