16 Ağustos 2008 Cumartesi

bayanlarda rus finali

tek bayanlarda finalde iki rus var..

dinara safina - elena dementieva

dinara safina cidden tutulamıyor gibi.. 2 turnuva üst üste kazandıktan sonra olimpiyatlarda da finale çıkmayı başardı.. hem de bütün seyirci desteğini arkasına alan ve gerçekten harika bir maç çıkaran li na'yı 2 sette geçerek.. li na olimpiyatlarda bambaşka bir havaya bürünmüş.. muhteşem maçlar çıkardı.. bugün neredeyse safina'yı sinir krizine sokacaktı.. ama eski sinirliliği kalmamış dinara'nın, sakin kalmayı becerdi..
tablonun üst tarafından nşa serena gelmeliydi ama onun yerine onu eleyen dementieva geldi.. onun da ne yapacağı hiç belli olmuyor gerçekten de.. wta sıralamasında safina 6., dementieva 7.. ikisinin de 5. sıradaki şarapova'yı geçme şansı var yanılmıyorsam.. şu kuznetsova nasıl hala orda aklım ermiyor..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP