11 Ağustos 2008 Pazartesi

los angeles'ta şampiyon del potro

sen "amerika serilerine daha çok önem veriyorum, amerika açık'ı kazanmak istiyorum buraya konsantre olmalıyım" diyip de olimpiyatlara katılma sonra git elin tıfılına dandirik bir tunuva finalinde yenil.. işte andy roddick..

juan martin del potro'yu küçümsemek için söylemiyorum tabi ki, çıkıştaki bir oyuncu, bir ay içinde 3. şampiyonluğunu aldı dün ama andy roddick de dünya sıralamasında şu an dokuzuncu sırada.. etkili, öldürücü servisleri ile tanınan bir oyuncu.. ancak dünkü maçta, ilk sette, del potro 3 kez servisini kırmayı başardı.. ikinci sette servisine tutunmayı başardı ancak del porto da bunu başarınca tie-break e gitti set.. ve servislerin konuştuğu tie-breakte kazanan yine del potro oldu.. 6-1 ve 7-6(2) lık iki setle şampiyonluğa ulaştı..

del potro daha önce ilk 10 daki tenis oyuncuları ile 14 kez karşılaşmış ve bunların sadece birini kazanabilmişti.. ispanyol tommy robredo'yu yenmeyi başarmıştı geçtiğimiz ekim ayında..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP