10 Ağustos 2008 Pazar

çekilen çekilene

olimpiyatlara katılma hakkını kazanıp da hastalık, sakatlık ve kişisel nedenlerle turnuvadan çekilenlerin sayısı 20'yi buldu..

en son lindsay davenport sakatlığı nedeniyle çekilmişti.. doğumdan sonra toparlayamadı kendisi zaten.. bugün de ivo karlovic mide rahatsızlığı geçirdiği için ayrıldı.. hava değişimi yaramamış belli ki.. vatandaşı ivan ljubicic de sırtındaki sorunlar nedeniyle tek erkekler müsabakalardınan çekildi.. çiftlerde oynayacakmış..

lindsay davenport'un yerine ispanyol maria jose martinez sanchez,
ivo karlovic'in yerine çinli yu xinyuan,
ivan ljubicic yerine ise bahamalardan devin mulling oynayacak..

bununla da kalmıyor haberler..
jelena jankovic de sağ baldırındaki ağrı nedneiyle açılış maçına çıkamayabileceğini söyledi.. "yarın iyileşmeyi ümit ediyorum.. ancak ne olacağını bilemem.. eğer iyi mücadele edemezsem devam etmem.. bunu riske edemem" dedi..

son katılımcı listesi için buradan

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP