2 Ağustos 2008 Cumartesi

canada masters - yarı final eşleşmeleri

canada masters'ta da eşleşmeler belli oldu..

victoria azarenka - dinara safina
marion bartoli - dominika cibulkova
ana ivanovic'in sakatlığı nedeniyle tam performans gösteremediği maçta onu eleyen 17 yaşındaki avusturyalı tamira paszek belaruslu victoria azarenka karşısında direnmek istese de iki set sonucunda yenilmekten kurtulamadı..

dinara safina ise ilk seti kaybetip ikinci sette 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı ve oyununu yükselterek 4 numaralı seribaşı svetlana kuznetsova'yı yendi ve yarı finale çıktı.. hep derim yine diyorum kuznetsova ilk 10 içindeki en tırt oyuncu gibi geliyor bana nedenini bilmiyorum.. kızcağız grand slam bile kazandı ama..

tablonun üst tarafı karışık ana ivanovic, victoria azarenka ya da dinara safina gelir buradan finale demiştim.. ikisinden biri finalde olacak.. alt taraftan da maria sharapova gelir dedim ama kız sezonu kapattı neredeyse.. nisan ayından beri yırtık tendonla oynuyomuş.. burada patladı.. dominika cibulkova gelir alttan..

tablonun alt tarafında marion bartoli ai sugiyama'yı geçerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu.. ve jelena jankovic..

ayağına gelen fırsatı şöööyle elinin tersiyle itti.. dünya sıralamasının bir numarasına çıkmak vardı*.. sadece 2 maç uzağındaydı.. ama daha ilk maçta dominika cibulkova'ya elendi.. sırplar için bir şey fark etmedi pek ama ana'yı seven biri olarak sevindim diyebilirim.. jankovic'i de severim de ana'yı daha bir severim.. yani gulyabani diye bir şey yoktur ama olabilir de..
cibulkova da 1.61lik boyuyla devlere kafa tutuyor gibi.. 4 maçını da set vermeden kazandı.. marion bartoli'yi de rahat geçer gibi duruyor çünkü görece daha zor rakiplerle oynadı ve set bile vermedi dediğim gibi.. buradan cibulkova gelir yukarıdan da azarenka gelirse mükemmel olur zannımca.. gençler finali..

* düzeltme: olimpiyatlar olduğu için bu yıl puanlamalar da değişti.. ne olursa olsun ana ivanovic 11 ağustos sabahı 2 numara uyanacak.. jankovic'in cibulkova'ya yenilmesi sadece 1 hafta önce 1 numaraya çıkmasını engelledi..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP