1 Ağustos 2008 Cuma

canada masters çeyrek final eşleşmeleri

tamira paszek italyan schiavone'den sonra bir başka seribaşı hatta 1 numara ana ivanovic'i de eleme başarısını gösterdi ve victoria azarenka'nın rakibi oldu çeyrek finalde.. paszek geçen haftaya kadar 4 aydır maç kazanamayan bir oyuncuydu.. geçen hafta los angeles'ta ilk galibiyetini aldı.. ve bu hafta o aldığı gazla gidiyor bakalım.. ana ivanovic'in başparmağındaki sorun dün aldığı mağlubiyette etkiliydi şüphesiz.. çünkü ana ivanovic'in en etkili silahi forehandleri ve o sakatlık bütün forehand dengesini alt üst etti.. MRI'da bir şey çıkmamış o yüzden biraz rahatladığını söylüyor ivanovic.. umarım olimpiyat oyunlarına katılmasına engel olacak bir şey yoktur..

turnuvada çok genç bir isim var üçüncü tura yükselme başarısını gösteren.. portekizli michelle larcher de brito.. 1993 doğumlu, henüz 15 yaşındaki, bu genç elemelerden geldi ve ilk turda vania king'i, -burası önemli- ikinci turda flavia pennetta'yı yenerek üçüncü tura çıktı ancak svetlana kuznetsova karşısında direnemedi.. yine de kuznetsova'dan set alması umut verici.. kuznetsova'nın çeyrek finaldeki rakibi harika bir yıl geçiren dinara safina.. üçüncü turda patty schynder'i yenmeyi başardı o da..

maria sharapova'nın sakatlık nedeniyle turnuvadan çekilmesinin ardından üçüncü turu maç oynamadan geçen ai sugiyama'nın rakibi çeyrek finalde marion bartoli.. fransız raket 6 numaralı seribaşı anna chakvetadze'yi 3 sette geçti..

89 doğumlu dominika cibulkova rus nadia petrova'yı devirmeyi başararak adını çeyrek finale yazdıran bir başka isim oldu.. üç rusu -çok amiyane tabirle- üst üste koyup eledi diyebiliriz aslında.. ilk turda elena vesnina'yı 6-1/6-1 ile ezdi, ardından 5 numaralı seribaşı elena dementieva'yı ve üçüncü turda da 12 numaralı seribaşı nadia petrova'yı yenmeyi başardı.. hem de set bile vermedi.. çeyrek finaldeki rakibi sırp bu sefer.. jelena jankovic..

jelena jankovic de yaptığı 2 maçı da ev sahipleri ile oynadı.. ikinci turda aleksandra wozniak ve üçüncü turda stephanie dubois'yı set vermeden geçti.. bunun üzerine "kanadalılar benden nefret etmeye başlamış olabilir" açıklaması eğlendirici.. ana ivanovic'in de üçüncü turda yenilmesi ile birlikte finale çıkması dünya sıralamasının 1 numarasında görmemizi sağlayacak kendisini..

çeyrek final programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP