30 Temmuz 2008 Çarşamba

cincinnati de ikinci tur

cincinnati'de ikinci tur eşleşmeleri de belli oldu.. hatta tablonun ilk çeyreğindeki ikinci tur maçları maçlar dün oynandı..

ilk turda jones bjorkman'ı geçen amerikalı raket robby ginepri ikinci tur maçında roger federer'e kabus dolu anlar yaşattı.. daha geçen hafta canada masters'ta ikinci turda elenen federer bu hafta da neredeyse aynı akıbeti yaşayacaktı.. ginepri tie-break'e giden ilk seti kazandı.. ikinci sette oyuncular servis attıkları oyunlara tutunmayı başarırken 11. oyunda robby ginepri federer'in servisini kırmayı başararak sette 6-5 öne geçti.. maçı kazanmak için servis attığı oyunu alması yeterdi ancak başaramadı.. rakibinin servisini kıran dünya sıralamasının 1 numarası tie-break oyununu da alarak setlerde durumu 1-1 e getirdi.. maç için servis atarken seti kaybeden ginepri bundan sonra toparlanamadı ve üçüncü ve son seti 6-0 kaybetti..

üçüncü turda federer, ikinci turda jose acasuso'yu set vermeden geçen ivo karlovic ile karşılaşacak.. acasuso ilk turda turnuvadan çekilen mario ancic'in yerine lucky loser olarak seçilen paul capdeville i geçmeyi bilmişti..

andy roddick de boynundaki sakatlık nedeniyle turnuvadan çekileceğini açıkladı.. maç öncesi ısınırken mikrofonu kapan roddick "sabah kalktığımda boynum ağrıyordu ve kafamı yana zorlukla çevirebiliyordum.. gelip şansımı denemek istedim ama olmadı.. başkasına şans vermeye karar verdim.. turnuvadan çekilmek beni öldürüyor.." şeklinde bir açıklama yaptı.. muhtemel ters yatmıştır, cereyan yemiştir.. işin ilginci olimpiyatlarda da mücadele etmeyecek kendisi.. olanca gücüyle amerika açık'a hazırlanıyor demek ki.. onun yerini alan koreli jun ise philipp kohlschreiber'a yenilmekten kurtulamadı.. kohlschreiber üçüncü turda robin söderling ile karşılaşacak..ilk turda janko tipsarevic i yenme başarısını gösteren "amca carlos moya" ikinci turda 4 numaralı seribaşı nikolay davydenko ile karşılaşacak.. aynı çeyrekte geçen sene burada iyi iş çıkaran radek stepanek'i ilk turda yenen igor andreev evsahibi john isner ile eşleşti.. ilk turda vatandaşı marat safin'e şans tanımayan dimitry tursunov fransız richard gasquet ile ve ilk turda paul-henri mathieu'yu 3 sette geçen sam querrey de britanyalı andy murray ile karşılaşacak..

tablonun alt kısmında ne güzel rövanş izleyeceğiz derken nicolas kiefer'in turnuvadan çekilmesi ile ilk turu rahat geçen gilles simon'un ikinci turdaki rakibi james blake.. simon çok iyi gidiyor bu ay, blake'i elemesi işten bile değil.. tomas berdych - andreas seppi ve simone bolelli-novak djokovic eşleşmeleri de zevkli geçecek gibi gözüküyor..

marin cilic'in ilk turda elenmesi beni şaşırttı açıkcası.. nicolas lapennti set vermeden geçti cilic'i ve ispanyol david ferrer ile karşılaşacak.. mikhail youzhny'i ilk turda geçen alman tommy haas ise çılgın insan gael monfils'in rakibi oldu.. rafael nadal fransız florent serra ile oynayacak ilk maçını.. rahat gibi.. zaten turnuvayı kazanması lazım hırslı oynayacaktır..

üçüncü günün programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP