30 Temmuz 2008 Çarşamba

canada masters'ta ikinci tur

canada masters'ta üçüncü gün maçlarında ana ivanovic, jelena jankovic ve maria sharapova korta çıkıyorlar..

ana ivanovic kendisinin şampiyon olduğu fransa açık'ta son 16'ya kalma başarısını gösteren petra kvitova ile yapacak ilk maçını.. 18 yaşındaki kvitova ilk turda japon aiko nakamura'yı geçti..
ilk turda vatandaşı iran asıllı aravane rezai'yi eleyen virginie razzano ikinci turda 8 numaralı seribaşı vera zvonareva'yı da geçerek adını üçüncü tura yazdırmayı başardı.. razzano victoria azarenka - sybille bammer maçının galibiyle oynayacak ki normal şartlar altında azarenka gelir buradan..

9 numaralı seribaşı patty schynder ve 15 numaralı seribaşı flavia pennetta kayıpsız 2. tura yükseldiler.. dinara safina da ilk maçına çıkacak bugün.. pennetta ve safina bir hafta önce los angeles'ta final oynamışlardı ve safina galip gelmeyi bilmişti.. bu ikili çeyrek finalde karşılaşacak bu sefer.. tabii önce pennetta'nın önündeki svetlana kuznetsova engelini aşması gerekecek..

değişik insan nicole vaidisova gitti yine acayip bir maç kaybetti ai sugiyama karşısında.. sorunlarını hala atlatamamış gibi kendisi.. sugiyama ikinci turda shahar peer ile oynayacak..
benim için hem beklendik hem beklenmedik bir sonuç da ikinci turda dominika cibulkova'nın elena dementieva'yı yenmesi idi.. dementieva kuşkusuz iyi bir oyuncu (servisleri dışında) bu kadar kolay bir mağlubiyet beklemiyodum kendisinden.. cibulkova'yı küçümsediğimden değil aslında onun da çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum da en azından 3 sete gitmeliydi maç.. izleyemedim maçı ama kolay teslim olmuş gibi dementieva..

tablonun en altında 2008 wimbledon'da çeyrek final gören taylandlı tamarine tanasugarn rus nadia petrova ile ikinci tur mücadelesi verecek.. bir başka rus maria kirilenko ev sahibi stephanie dubois ile 2 numaralı seribaşı jelena jankovic de aleksandra wozniak ile karşılaşacaklar.. turnuva 4 kanadalı ile başlamıştı.. ikinci turda bu sayı 2'ye indi.. sanırım üçüncü tur gören kanadalı olmayacak..

üçüncü günün programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP