5 Mayıs 2011 Perşembe

madrid: killing me softly


Roland Garros'u kadınlarda kim kazanacak sorusunun cevabı bende birkaç aydır Maria Sharapova. Son haftalarda buna Vika da eklenmişti. Sharapova'nın bugün Cibulkova'ya yenilmesi bu fikrimde herhangi bir değişikliğe neden olmuş değil.

Günün son maçı  bu ikili arasındaydı. Benim Masha'ya karşı nötr olan duygularımın tamamen pozitife çevrilmesine ve Rus rakete hayran olmamı sağlayan tenisçi Cibulkova'dır. Nedenini bu blogda defalarca anlattım, tekrarlamayacağım. Kadınlarda günün en çekişmeli maçı olmaya aday bu müsabakayı dünyada bir TV kanalı dahi yayınlamadığı için live score ekranına tıkıldık kaldık yine. 


Sharapova ilk sette erken servis kırmasına rağmen bu seti 7-5 kaybetti. İkinci sette ise 4-1 geriye düştü. İçindeki savaşçı tarafı "Eeeeh çekil be salak" diyerek Masha'yı kenara itip direksiyonu eline alınca 4-4 oldu ama yetmedi. Tıpkı iki sene önce olduğu gibi Domi galip gelen taraftı.

Günün erken saatlerinde iki numaralı seribaşı Vera da yenildi. Kendisini adam eden Sergei ile yolları ayırdı. Bunun cezasını daha çok çekecek.

Görges galibiyet serisini dokuz maça çıkardı Safina'yı yenerek. Dinara'nın direnişi düzelmek istediğinin kanıtı.

1 yorum:

Korhan 5 Mayıs 2011 15:02  

Yalnız Goerges de son zamanlarda çok iyi benim adaylarım arasına yavş yavaş giriyo.(O ne agresiflik öyle!)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP