4 Şubat 2011 Cuma

sıkıcı hafta hakkında gevşek yazı

Güney Afrika'da komedi gibi bir turnuva dönüyor. Ben çıksam iki set alırdım. Çeyrek finallere geldik sekiz seribaşıdan ikisi kaldı. Kaldı kalmasına da bu turnuva adam akıllı bir turnuva olsa şu anki seribaşılardan ancak biri seribaşı olabilirdi.

Neyse efenim bunun yerine bu haftayı İstanbul'a satın bakın ne güzel şeyler oluyor. Avustralya Açık ile tenise ısınmış bir izleyici ile buluşunca ne güzel olur. Düşünün bunu.

1 numaralı seribaşı Feli Lopez ilk turda DAN!!!! Frank Dancevic' elendi. 2 numaralı seribaşı Rendy DAN!!!! Bir başka Kanadalı Milos Raonic'e elendi. Raonic ikinci turda DAN!!!! Simon Greul'a elendi.

Öte tarafta 3 numaralı seribaşı Tipsy, kel Tipsy, DAN!!!! İlk turda Jesse Huta Galung'a elendi. Yetmedi 5 numaralı Florent Serra DAN!!!! Eski Jamaikalı Dustin Brown'a elendi. Dustin Brown ikinci turda DAN!!!! Wildcardlı ev sahiplerinden Van der Merwe'ye yenildi. (Bence Jamaika bayrağı ile benzer bir bayrağı görünce afalladı, arada punduna getirdiler)

Efenim başka turnuvada çeyrek finalde üç Güney Afrikalı görürseniz hemen bana haber verin van Gogh misali kulağımı keserim.

Zagreb'de ise sadece iki seribaşı elendi son sekize gelene kadar. Burada da üç ev sahibi tenisçi var çeyrekte. Cilic, Ljubicic ve Ülker Dodig. Burada hani aslındaiyitenisoynamayanamayinedetenisçevresitarafındandiğerözellikleriilebilinen tenisçilerden Alex Bogomolov Jr.'ı görünce gözlerim yaşardı. Dolgopolov denilince aklıma gelen, Harkleroad'un eski eşi. Harkleroad iki sene evli kaldıktan sonra,"Ya biz galiba erken evlendik, olmayacak böyle, boşanalım" demişti. Bogomolov çeyrek final gördü.

ŞOK!!! Cilic yoluna devam ediyor!!!! İlk turu bye geçen RişarGaske ise maç oynamadan çeyrek finale kaldı Clement çekilince.

Hop dünya turu. Şili'de, Santiago'da son şampiyon Bellucci devam. Bütün ev sahipleri ilk turda elenince üç Arjantinli var son sekizde. Bi de Santiago Giraldo var. Şehirle adaş ne güzel. Igor Andreev'i geçti ikinci turda. Andreev kontağı kapatmış belli. E adam hayat amacına ulaştı. Maria Kirilenko ile birlikte ve evlenirler 3-5 seneye. Ben de Maria Kirilenko gibi birini bulsam ben de bırakırım, giderim Moskova'da bir pastane açar orada takılırım. Makiri de kasaya bakar. Ne güzel lan. Üç çocuk yaparız Nikolay, Alexandr ve Daria. En küçük Daria tenisçi olur. Daria Onurovna Akmeriç. Güzel şeyler bunlar.

Bu hafta da böyle geçiyor, sıkıntıdan hayallere, hikayelere vurduk kendimizi. Neyse Fed Cup başlıyor.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP