1 Ocak 2011 Cumartesi

ilk haftanın turnuvaları

Blogun üst tarafındaki dandik menüden turnuva ana sayfalarına gidebilirsiniz.

İlk hafta ikisi karma 4 ATP ve 3 WTA turnuvası var.

Hopman Cup'ı zaten işledik. Geç.

Diğer karma turnuva Brisbane'de.(Bu da bırisbeyn mi bırizbın mı okunuyor bilmiyorum) Erkekler tarafında 1 numaralı seribaşı Robin Söderling. Tablonun en altında ise Roddick var. ABD'li raket, Avustralya Açık wildcard playoffunun galibi Marinko Matosevic ile oynayacak ilk turda. Söderling ise elemelerden gelecek bir isimle. Son dakikada wildcard'ı kapan sorunlu ergen Bernard Tomic ilk turda Florian Mayer ile karşılaşıyor.


Kadınlar tarafında 1 numara Sam Stosur. Pek güçlü bi' kadro yok ama Pennetta, Pavluçenkova izlenesi kılıyor. Dokic de wildcard ile orada. Yalnız ana tabloyu yaparken kura kullanmamışlar sanırım ülkelere göre dizmişler.
Elemelerde Sorana Cirstea var. Arantxa Rus da maç kazanıyor ona şaşırdım. İkinci turda Olivia Rogowska'yı yenmiş.


"Doha'da 1 Nadal, 2 Federer gerisi yalan" diyorsanız nispeten haklısınız. Belki Troicki. Gulbis de var da daha uyanamamıştır o. Sezon çok yeni. Nadal ilk turda Karol Beck ile, Federer ise elemelerden gelen bir tenisçi ile oynayacak. Gulbis-Hanescu biraz ağır olmuş sanki. Ayrıca Sabri S. diye bir tenisçi var aman dikkat diyeyim.Elemelerde Nole'nin kardeşi Marko ilk ATP Tour zaferini kazandı. Eleme de olsa kazandı, sayılıyor. Tayvanlı Ti Chen'i yendi iki sette. Marco Chiudinelli ile karşılaşacak ikinci turda.


Chennai'de Marsel var. İlk turdaki rakibi Xaiver Malisse. Başa baş maç olur. Kim alır bilmem. Berdych 1 numara, Cilic 2 numara Chennai'de. Cilic'in ilk tur rakibi Nishikori. Hmmm ilginç.


Kadınlarda Auckland'da bir turnuva var. 1 numaralı seribaşı Sharapova. İlk turda Carla Suarez Navarro ile oynayacak. 2 numaralı Wickmayer ise Safina ile. Safina ne bahtsızsın sen arkadaş. Auckland biraz genç yetenek yuvası olmuş. Halep, Sasha Jones, Larsson, Sevastova, Cornet?, Paszek... Elemelerde Lisicki var. Alaman gelin.


3 yorum:

Beril 2 Ocak 2011 14:14  

dandik mandik ama beğendim ben güzel bir hizmet :)

kirpi 2 Ocak 2011 16:52  

Auckland'da yaş ortalamasını dengelensin diye tabloya Date-Krumm'u eklemişler diyorlar :P

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP