31 Aralık 2010 Cuma

beeeeş, döööört, üüüüç, ikiiiiii, biiiiiiiiir...

Hayır 2011'in gelişi için geri saymıyorum.

Yarın sabah 08:55'te geceden kalma olmanın verdiği müthiş bir baş ağrısı ile uyanıp, yılbaşı partisinden kalan dağınıklığın ve enkazların arasından, yerdeki şarap şişesini devirmeden yarı kapalı gözlerle bilgisayarı bulacak ve o uykuyla doğru yazabilirsek canlı yayın veren bir siteye girip başlayan yeni sezonu kutlayacağız.

Benim yılbaşım Avustralya'nın batısındaki Perth'e göre 15:00, İstanbul'a göre ise 09:00'da. Kafamın içinde patlayan havai fişekler, Juju, Molik ve livescorehunter ile gireceğim tenis sezonuna. Hıck! Öpüjeam!


İşte Cumartesi sabahının programı:


3 yorum:

Unknown 1 Ocak 2011 09:34  

link falan versen aslında çok iyi olur hopman cup için

onur 1 Ocak 2011 09:44  

yok vallahi. bütün siteleri yasaklamışlar yakında blogu da yasaklayacaklar.

Unknown 1 Ocak 2011 10:39  

aynen :) atdhe,fromsport,rojadirecta falan vardı ne güzel onlar da gitti bildiğin katliam yahu!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP