31 Aralık 2010 Cuma

ne dedin sen: grand slam > 1 numara


Ana Ivanovic:
“Justine ile oynamak çok ilginç olacak. Çok zorlu bir rakip ve geçmişteki maçlarımız da hep zorlu olmuştur. Sizi çok zorlayan bir oyuncu. O günü iple çekiyorum.” (Perşembe günü oynayacaklar)

“Onunla (Novak) vakit geçirmek çok hoş. Geçen sefer burada oynadığımızda Noel’di ve sahneye çıkıp şarkı söylemişti. Umarım beni bu sefer böyle bir şey yapıp da utandırmaz.”

"Gelecek yıl tekrar ilk 10’a girmek ve umarım bir Slam daha kazanmak istiyorum. Temel olarak bunun için çalışıyorum. Kariyerimin bu evresinde zaten bir Slam kazandığım ve 1 numara olduğum için çok şanslıyım. Grand Slamler unutamayacağınız anılardır ve her zaman bir numara olmaya tercih ederim. Biliyorum daha kazanacak potansiyele sahibim.”

“Buraya gelir gelmez ilk yaptığım şey sahile koşmaktı.”

Bütün açıklamalar

Justine Henin:
“Yüzde 100’ümde olduğumu söyleyemem. Dirseğim hâlâ tam anlamıyla iyileşmedi. Sakatlığımın ciddi olduğunu öğrendiğimizde kariyerimle ilgili şüphelerimiz vardı."

Bütün açıklamalar

Laura Robson
“Çiftlerdeki orta vadedeki hedefim Londra 2012’ye katılabilmek tabii ki. Evime iki dakika uzaklıkta olacak ve bunun bir parçası olmak heyecan verici.“

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP