23 Eylül 2010 Perşembe

wta! where shit happens...

Dabulyu! Ti! Ey! İki katınızı yaşamışların sizi darma duman edebildiği yer! "Where amazing happens" bir nevi.

Tabii ki Kimiko Teyze günün kahramanı. Seul'de Anastasia Pavluçenkova'yı 6-2/6-1 ile geçmeyi başardı Japon raket. Şampiyonluk unvanını korumak için de önemli bir adım attı böylece. Pavluçenkova'nın bu tip oyunculara karşı zorlanmaması için daha fazla deneyim kazanması lazım. Biraz daha zeki olması lazım. Kimiko, "Onun temposunda oynarsam kaybedeciğimi biliyordum. O yüzden değişik strateji kullandım" diyerek tenisin aynı zamanda zeka gerektirdiğini de gözler önüne seriyor.

Safina ise Kirilenko'yu eledi. Eveeet bildiğiniz Safina işte. Hindistan cevizini bıçakla açmaya çalışırken elini kesen Dinara. En son New Haven'da oynamışlardı Makiri kazanmıştı. O yenilgiden bir şeyler çıkartmış demek ki Marat'ın kardeşi. 2 numaralı Nastya'dan sonra 3 numaralı Makiri de elenmiş oldu böylece. Yetmedi.

Boykot moykot derken tenisi unutan MJ Martinez Sanchez'e de Ekaterina Makarova'nın burnu çarptı. 4 numaralı seribaşı, iki sette mağlup oldu Rus rakete.

1 numaralı seribaşı Nadia Petrova çiftlerde bu yıl Wimbledon ve Amerika Açık şampiyonu olan Vania King'i set vermeden turnuva dışına iterken, King'in bu iki şampiyonluktaki partneri ve bu turnuvanın 6 numaralı seribaşısı Yaroslava Shvedova, Belçikalı Kirsten Flipkens'ten sadece beş oyun alabildi (uzun cümle). Çiftlerde de Kimiko/Morita çiftine elendi King/Shvedova.

Kleybanova ile Pervak maçının ilk seti 15-13'lük tie-break ile belirlendi. Sezonun en uzun tie-break'i oldu.

Seul'deki Rus egemenliğinin yanında Taşkent'te de Ruslar cirit atıyor. Yarı finale kalan raketlerin üçün Rusya'dan. Tablonun en üstünde, çeyrek finalde iki Romen karşılaştı ve gülen taraf Monica Niculescu oldu, 1 numaralı seribaşı Dulgheru'yu turnuva dışına iterek. Yarı finaldeki rakibi Elena Vesnina olacak. Diğer yarı final eşleşmesinde ise Evgeniya Rodina ile Alla Kudriyavtseva final bileti arayacak.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP